Már tudjuk, ki alakítja Jesse-t és Dinát a The Last of Us második évadában

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Kezdenek felpörögni az események a HBO-féle The Last of Us 2. évadának forgatása körül, így szinte napi szinten érkeznek a hivatalos casting-bejelentések. Most két kulcsfontosságú szereplőt erősített meg nekünk a Naughty Dog.

Szerencsére folyamatosan kapjuk a híreket a The Last of Us második évadának kulcsszereplőiről. Miután nemrég bejelentették, hogy Abby szerepére a közönségkedvenc Kaitlyn Devert választották, most két mások fontos szerepről hullt le a lepel.

Most már tudjuk, hogy a 32 éves színész, Young Mazino játssza majd Jesse-t. Mazino leginkább  Paul Cho szerepéről ismert a Netflix Beef című filmjében, amiért szintén jelölték Emmy-dijra 2024-ben. Mivel a The Last of Us: Part II-t több évadra osztotta az HBO, érdekes lesz látni, hogy mennyire kap kiemelkedő műsoridőt Jesse.

Az is biztos már, hogy Ellie barátnőjét, Dinát Isabela Merced alakítja majd, akit leginkább a Transformers: Az utolsó lovagból, a Sicario: Day of Soldadóból és a Dora-filmből ismerhet a nagyközönség, de ő lesz Hawkgirl is James Gunn Superman: Legacy című mozijában. A hölgy egyébként feltűnik majd az Alien: Romulusban is.

A The Last of Us második etapja várhatóan 2025 folyamán lesz látható az HBO-n és az HBO Maxon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...