Két kiegészítőt kap a Crusader Kings III

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 7.
  • Hír
Link másolása
A fekete halál köré építő Legends of the Dead jövő hónap elején érkezik, viszont még az idén felülhetünk Bizánc trónjára, és megpróbálkozhatunk a birodalom kormányzásával.

A Paradox középkori uralkodó szimulátorában eddig is könnyen fűbe haraphattunk, az márciusban érkező új expanziónak hála pedig tovább romlanak majd az életben maradási esélyeink. A Legends of the Dead ugyanis a pestis járványok borzalmait hozza el udvarunkba, a halál pedig nem szokott válogatni. Királyokként és uralkodókként annyi előnyt azért élvezünk, hogy ha az elmúlás ugyan elkerülhetetlen, a feledés nem törvényszerű.

Számos módon tehetjük karakterünket halhatatlanná: felhúzhatunk monumentális épületeket, véghez vihetünk legendás tetteket, vagy egyszerűen csak a megfelelő propaganda terjesztésével elhitetjük a néppel, hogy ezeket az érdemeket nekünk tulajdonítsák. Munkánk gyümölcsét utódaink fogják majd tudni learatni, így ténylegesen érdemes lesz mindent elkövetnünk, hogy emlékezzenek ránk.

A másik, szintén az idén érkező kiegészítőben, a Road to Powerben pedig a Bizánci Birodalom és sajátságos államigazgatása kerül majd a középpontba. Egyelőre még nem árultak el részleteket a játékba kerül új mechanikákról, viszont garantáltan egy színes és pezsgő élmény lesz a középkori Európa palettáján. Ezen felül érkezni fognak kisebb-nagyobb DLC pakkok is, amelyek vagy új mechanikákat (Travel Lifestyle) vagy új kozmetikai elemeket hoznak majd. Ezek is, és a két kiegészítő is a játék úgynevezettt Chapter 3-nak keretein belül érkezik.

A fejezetes összesítés nem véletlen, ugyanis csak így vásárolhatók meg ezek a tartalmak. A csomag közel 44 euróba kerül elővételben. Kérdés persze, hogy a március 4-i megjelenést követően mennyiben fog változni az ár, illetve az sem egyértelmű, hogy lehetséges lesz-e külön-külön is megvásárolni az egyes DLC-ket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...