Launch traileren a Skull and Bones

  • Írta: szlav
  • 2024. február 7.
  • Videó
Link másolása
Habár a megjelenésre még egy bő hetet kell várnunk, a Ubisoft máris publikálta a Skull and Bones launch trailerét. A kedvcsináló igen hangulatos lett, reméljük, hogy hasonló élményt nyújt majd a játék is!

A jövő héten végre vitorlát bont a Ubisoft hosszú évekig húzott-halasztott kalózos játéka, a Skull and Bones. A launch trailer azonban nem is igazából a hivatalos megjelenésnek, hanem sokkal inkább a holnap elstartoló nyílt bétának szól, melyet február 11-ig nyíthat bárki, teljesen díjmentesen.

Mielőtt azonban megvetnénk a lábunkat a fedélzeten, nézzünk bele a legfrissebb kedvcsinálóba, mely alá Billie Eilish szolgáltatta a talpalávalót! Meg kell hagyni, a virtuális kalózélet továbbra is nagyon vonzó, a témában pedig van annyira hiánypótló a Skull and Bones, hogy az előzetes negatív visszhangok ellenére is feszülten várjuk a megjelenését.

A Skull and Bones bétája tehát holnap, február 8-án indul, és három napig tart majd. A játék hivatalosan február 16-án rajtol el PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön, az előrendelők azonban három nappal korábban nekivághatnak a kalandoknak.

2.
2.
Nothing
Még a végén tényleg megjelenik... :)
1.
1.
hedzsooo
Jol megszenvedtek vele hogy vegre a kiadasig is eljussanak vele de engem meg igy sem gyoz meg arrol h pl. az ezer eves Black Flag-nel ez tobbet nyujtana, illetve sok tekintetben esetleg meg kevesebbet is...

De akinek tetszik hajra, nyomja elso naptol... Amugy tenyleg, az AC:BF-bol csinalnak vmi remake-t, v. legalabb vmi remaster-t, ha jol remlik... Egyenlore arra kivancsibb vok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...