Felnőtt besorolást kapott a Stellar Blade

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 18.
  • Hír
Link másolása
A koreai Nier: Automatának is nevezett játékot az ESRB M-es besorolásban részesítette, és bár teljes mértékben érthető, attól még nem lesz kevésbé vicces a hivatalos indoklás.

A Shift Up játéka, amelynek előrendelése a múlt héten indult el, és főleg a kozmetikai kiegészítőkre és kosztümökre épít, végre megkapta a maga korhatár besorolását is az ESRB részéről. Nem túl meglepő módon a Stellar Blade M-es, azaz Mature (felnőtt) besorolást kapott. Ha valaki látta már a játék trailerét, annak ebben semmi meglepő nem lesz, ahogy maga a besorolás is a látottakra épít.

Az értékelés szövege első körben a harc intenzitására, a közelharc szerepére és az ebből fakadó vér, csonkolás, felnyársalás és lefejezés jelenlétére tér ki. Itt aztán egy éles váltással a játékban megjelenő női karakterek kihívó öltözékével és a harc közben "ringó keblekkel" indokolják a besorolást. Ja, és egyszer elhangzik egy helyen a "shit" szó is.

Mondjuk az egyértelmű, hogy a harc és a női karakterek megjelenítése volt, ami miatt a játék csak felnőtt közönség számára ajánlott, és nyilvánvalóan nem nyelvezet. A kérdés, hogy ez mennyiben fogja befolyásolni a 2024. április 24-én PlayStation 5-re megjelenő Stellar Blade eladási számait.

5.
5.
Neo1989
Figyelembe véve, hogy ezt a hobbit (leginkább az anyagi vonzata miatt) felnőttek űzik.
Így tulajdonképpen nem tök mind 1.
4.
4.
suresz
Embereket kell gépfegyverrel mészárolni: 16-os karika...
Mozog a néni cicije: 18-AS KARIKA!! :EEE
3.
3.
Doomsayer
https://gamerant.com/stellar-blade-model-shin-jae-eun/

Erről a csajról mintázták a testét: Shin Jae-eun
2.
2.
Kamukaze
1.
1.
Neo1989
Az eladási számokat elsődlegesen az fogja befolyásolni hogy csak a PS5 tulajok veszik meg. Mert másra ugye nincs is. Én mondjuk előrendeltem. Tehát + 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...