Friss részletek a Marvel's Spider-Man 2 frissítéséről

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 22.
  • Hír
Link másolása
A játék első komoly frissítése március 7-én érkezik, benne az New Game+ móddal, azonban számos extrát is tartogat majd ez az update, igaz, főleg vizuális oldalról.

Az Insomniac még a hónap elején jelentette be, hogy március 7-én érkezik a várva várt New Game+ mód, viszont a további tartalmakról sejtelmesen hallgattak. Idáig, most ugyanis a hivatalos PlayStation Blogon posztolták ki az összes tartalmi frissítést. A játék újrakezdésén felül természetesen az egyes küldetéseket is újraélhetjük majd a frissítést követően.

Nem csak új ruhákat kapnak hőseink, de egyes darabok esetében még a színeket is meghatározhatjuk, sőt Peter Venom-ruhái esetében a képességek színeit is beállíthatjuk. Mindkét Pókember megkapja a képregényekből ismert Hellfire Gala ruhákat, ezen felül valódi pénzért megvásárolható lesz egy-egy ruha, amelyeket a Marvel, az Insomniac és a Gamehead közösen tervezett. A ruhák ára 5 dollár lesz, és március 7. és április 5. között a befolyt összeget (maximum 1 millió dollárig) teljes egészében a Gameheadnek ajánlják fel a fejlesztők, akiknek a küldetése a hátrányos helyzetű diákok támogatása. Tekintettel arra, hogy az Insomniac játékából eddig több mint 10 millió példányt adtak el, a potenciális támogatók száma nem is olyan csekély.

A ruhák mellé a fotó mód is kap pár extrát, például új kereteket és matricákat, de elérhető lesz az akció figurákat idéző mód is, így a képregény-rajongók és a gyűjtők számára kedveskednek a fejlesztők, hogy a két Pókember ikonikus pózokba vághatja magát egy-egy fotó erejéig.

Az Insomniac játékai eddigi is híresek voltak arról, hogy élen jártak a különböző, játékot megkönnyítő, kisegítő lehetőségek implementálásában, és a frissítés ezen a téren is fontos feature-öket hoz majd, történetesen a játék szóbeli leírását, amelyet a lenti videórészletben élesben is láthatunk. A funkció csak angolul, spanyolul, olaszul, németül, franciául és japánul érhető csak el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...