Rise of the Ronin – megérkezett a második fejlesztői videó

  • Írta: osan
  • 2024. február 23.
  • Videó
Link másolása
Újabb videó érkezett a PlayStation 5-exkluzív szamurájjátékról, most azonban nem a közlekedésre, hanem a harcrendszerre helyezték a hangsúlyt. Nézzük is meg!

A jövő hónapban érkezik a Team Ninja legújabb játéka, a Rise of The Ronin, melyről már számos videót láthattunk, volt, ami a világban való közlekedésről szólt, de volt olyan is, ami magát a világot és a benne megbúvó tevékenységeket részletezte.

Eljött az ideje, hogy a harcrendszerrel is közelebbről megismerkedjünk, ehhez pedig remek mellékes olvasmányként szolgál a PlayStation Blog posztja:

A Ki ereje – fontos szerepet kap a harcmechanikában a Ki, hiszen mind ellenségeink, mind mi magunk rendelkezni fogunk vele. Oda kell majd figyelnünk, ha véletlenül kimerítenénk a Ki-energiánkat, akkor nem leszünk majd képesek futni, de támadni sem. Viszont, ha ellenségeink fogynak ki belőle, akkor több sebzést fogunk tudni rajtuk ejteni.

Fontos az ellentámadás – ellentámadással és harcművészeti képességeink okos használatával csökkenthetjük majd ellenségeink maximális Ki-energiáját, így könnyebben is győzhetjük majd le őket.

Ismerjük az ellenségeinket és fegyvereinket – számos fegyver elérhető lesz majd a játékban, mint a katana, a lándzsa, a kettős kard, a rohamkés és persze a pisztoly. Ellenségeink harcstílusából 3 lesz elérhető (ahogy haladunk a játék történetében, úgy fogjuk ezeket kioldani): a Ten (levegő), a Chi (föld) és a Jin (ember). Természetesen főszereplőnk is több harcstílussal fog rendelkezni: a Mumyo stílus, a Hokushin Itto stílus és Yagyu Shinkage stílus közült választhatunk majd az összecsapások során.

A Rise of the Ronin március 22-én jelenik meg PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...