6000 Call of Duty-játékost tiltottak ki 4 nap alatt

  • Írta: osan
  • 2024. február 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Activision RICOCHET csapata 6000 Call of Duty-játékost tiltott ki február 16. és február 20. között csalásért vagy hackelésért. A játékosok szerint ez sem elég.

A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare III második szezonjának blogposztjából kiderül, hogy a cég RICHOCHET csaláselleni csapata több, mint 6000 felhasználót tiltott ki. Ezt a szép teljesítményt egy jelenleg is tartó biztonsági frissítés során érték el, mikor egy távmérőrendszert lekapcsoltak a hétvégére, hogy bizonyos fejlesztéseket végezzenek el rajta. Ez azt eredményezte, hogy a csalásokat fejlesztő közösség azt állította, hogy a RICHOCHET csalásellenes rendszere sem működik.

Működött. Ahogy azt az Activision is megerősítette, hiszen a szóban forgó időintervallumban továbbra is megfigyelték a játékosok tevékenységét, majd a javított rendszert újra üzembe helyzeték, így sikeresen azonosítottak és kitiltottak 6000 csalót a Call of Duty-ökoszisztémából.

A cég ígéretei szerint továbbra is dolgozni fognak azon, hogy biztonságosabb legyen a játék és a tisztességes játékosok továbbra is maradéktalanul élvezhessék a Call of Duty-élményt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...