Már idén érkezik a Dragon Age: Dreadwolf?

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 1.
  • Pletyka
Link másolása
Komoly változások vannak a BioWare háza táján is, azt azonban már korábban is megerősítették, hogy a Dragon Age: Dreadwolf fejlesztése nagy erőkkel zajlik, most pedig arról pletykálnak, hogy már idén megjelenhet.

 A héten komoly leépítést jelentettek be az EA-nél, aminek több stúdió és játék is kárát látta, azt azonban megerősítették, hogy a Dragon Age: Dreadwolf fejlesztése nem állt le, illetve a Mass Effect 5 is készül.

A játékról eddig nem tudunk sokat, tavaly augusztusban még arról szóltak a pletykák, hogy 2025 előtt nem tudja befejezni a BioWare. Akkor közrejátszott, hogy éppen leépítések zajlottak a stúdiónál. Decemberben aztán megjelent egy teaser, ami sokat szintén nem árult el, az viszont a videó leírásából kiderült, hogy 2024 nyarán bejelentik a megjelenési dátumot.

Jeff Grubb újságíró a legutóbbi Game Mess podcastban beszélt arról, hogy a BioWare már tudja a megjelenési ablakot és már 2024 végén érkezhet a játék. Grubb általában jól értesült az iparágon belül és tekintve, hogy a nyáron a tervek szerint ismét leleplezik a játékot, hihetőnek tűnik.

Fontos azonban hozzátenni, hogy korábban szintén ő állította, hogy legkorábban 2025-ben érkezik a játék, ami ha mást nem, azt jól mutatja, hogy a jelenlegi turbulens időszakban sok minden változhat rövid idő alatt, ezért amíg nincs hivatalos időpont, semmiben sem lehetünk biztosak.

2.
2.
Duka Zoltán
Pc-n kitolod azt kész, most a Bioware-nak más dolga is van. Mass effect is 2029-be fog csak jönni.
1.
1.
Shao Kahn
Én meg az első 3 rész remasteredjének örülnék ps5-re, de tudom hogy ez csak álom marad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...