Nemsokára megérkeznek a mechák a Helldivers 2-be

  • Írta: osan
  • 2024. március 6.
  • Hír
Link másolása
Eddig sem volt titok, hogy a Szuperföldért majd mechanikus monstrumokat is bevethetünk, a kérdés inkább az érkezésük időpontjáról szólt. Most a játék fejlesztői kicsit felcsigázták a kedélyeket legújabb X-posztjukkal.

Hihetetlen népszerűségnek örvend a Helldivers 2, ezt az is jól mutatja, hogy a megjelenése óta csak most sikerült nagyjából helyreállítani a leterhelt szervereket, illetve az sem elhanyagolható, hogy a játék hozzájárult ahhoz is, hogy megdőljön a Steamen egyszerre játszók rekordja.

Azt eddig is tudtuk, hogy a megjelenés után valamikor érkeznek a mechák a csatatérre, azonban valószínűleg a szerverproblémák beleszóltak az előre felállított időrendbe, így azóta nincs konkrét információnk arról, hogy pontosan mikor „oszthatjuk a demokráciát” a gépekben ülve.

Az Arrowhead stúdió legújabb X-posztja még mindig nem árul el semmi konkrétumot, viszont egy „hamarosan” felirattal kecsegteti a játékosokat. A múlt héten egyébként több kiszivárgott játékmenet is felkerült X-re, melyekben már szerepeltek a mechák, így bátran következtethetünk arra, hogy a "hamarosan” nemcsak egy jól hangzó marketingfogás, de a közeljövőben be is fog következni.

1.
1.
hedzsooo
Kiraly, mar ugy is kezd meggyulni a bajom, hogy mire koltsem a kuldetesek soran gyujtott jutalmakat! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...