Volt Stellar Blade demó, nincs Stellar Blade demó

  • Írta: osan
  • 2024. március 9.
  • Korai verzió
Link másolása
Jövő hónapban érkezik az akciójáték, melynek demóváltozata valószínűleg valamilyen baki folytán ideje előtt kikerült PlayStation Store-ra, azonban hamar, már 20 perc után orvosolták a problémát. Természetesen ez is elég idő volt ahhoz, hogy készüljön stream a demóról.

Koreai NieR:Automatának becézik Kim Hyung Tae legújabb játékát, a Stellar Blade-et. A Shift Up műhelyében készülő játék nem is olyan rég kapta meg korhatárbesorolását, nem túl meglepő mód a felnőtt, vagyis a Mature kategóriába esett. Most egy rövid ideig demót kapott a játék PlayStation Store-on.

Ahogy Wario64 X-posztjában is jól látszódik, elérhetővé vált a játékhoz egy demóváltozat, azonban azt 20 perc után levették a kínálatból, és most már csak egy hibaüzenetet vagy egy egyszerű „nem lehet megvásárolni” feliratot láthatunk, ha rákeresünk a demóra.

Természetesen ez a 20 perc elég idő volt ahhoz, hogy Twitch-streamerek letöltsék a játékot és élőben közvetítsék azt, ezeket vissza is lehet nézni. Yaboyroshi videójában például 1:34:00-tól láthatjuk a játékot.

A Stellar Blade április 26-án érkezik PlayStation 5-re.

Frissítés: Azóta kikerült a játékról egy több, mint 40 perces játékmenet-videó is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...