A Monster Hunter: World átlépte a 25 millió eladott példányt

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Ezzel a Capcom legsikeresebb játéka lett. A teljes sorozat eladásai már közel 100 milliónál járnak, illetve bejelentették azt is, hogy a Monster Hunter Stories nyáron érkezik PC-re, Switch-re és PlayStation 4-re.

A Monster Hunter: World ezzel a Capcom legsikeresebb játéka – jelentette be a videojáték fejlesztő- és kiadó cég. Az első Monster Hunter játék 2004 március 11-én jelent meg. Az alapkoncepció egyszerű: egymással kooperálva kell szörnyeket legyőznünk.

A 2018-as Monster Hunter: World és a hozzá 2020-ban érkezett Monster Hunter World: Iceborne kiegészítő a digitális és a fizikai példányokat tekintve átlépte a 25 millió eladott példányt. A teljes Monster Hunter széria eladásai pedig 97 milliónál álltak 2023 december 31-én.

Már az új rész is érkezik, bár sokat nem tudunk róla, de a The Game Awards-on bemutatkozott a Monster Hunter Wilds, ami a Capcom ígérete szerint 2025-ben érkezik. Emellett az évfordulóba belefért még egy  bejelentés, június 14-én érkezik a Monster Hunter Stories Switch, PC és PS4 verziója.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...