Tudjuk, mikor jelenik meg a TopSpin 2K25

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Miután a 2K Sports januárban bejelentette, hogy hosszú évek után visszatér a sorozat, a rajongók előre dörzsölték a tenyerüket. Már nem is kell sokat várniuk a TopSpin 2K25-re, hiszen a következő hónapban már a boltokban lesz.

TopSpin 2K25-ben számos olyan játékmód lesz, amelyek a kiadó más sportjátékaiban a legkedveltebbnek számítanak. A MyCareer-ben egy feltörekvő profiként kezdjük a pályafutásunkat, bejárhatjuk a világ tenisztornáit és egyre feljebb lépkedhetünk a ranglétrán. Megmérkőzhetünk a Wimbledonon, a Roland-Garroson, a US Openen és az ausztrál Openen is.

Eközben a World Tour és a 2K Tour módok elsősorban a többjátékos mókára vágyók igényeit elégítik ki (teljes keresztplatformos támogatással), miközben a TopSpin Academy módban fejleszthetjük képességeinket a teniszlegenda. Johh McEnroe támogatásával. Természetesen saját játékosunkat is megalkothatjuk a MyPlayeren keresztül, számos testreszabási lehetőségünk lesz.

A TopSpin 2K25-ben számos híres játékost irányíthatjuk, a névsor olyan neveket tartalmaz, mint Roger Federer, Serena Williams, Carlos Alcaraz, Iga Swiatek, Frances Tiafoe, és Andre Agassi. Számos nemzetközi színtér is lemodellezésre került, köztük az Indian Wells, a La Caja Magica, a Pala Alpitour, a Foro Italico és így tovább.

A játék 2024. április 26-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re valamint PlayStation 5-re. A premierkor rögtön három kiadás közül választhatunk: a sztenderd csomag 60 eurót kóstál a korábbi, és 70-et a jelenlegi generációs konzolokon. Ott lesz a 100 eurós Deluxe Edition, amely számos bónuszt is tartalmaz (kozmetikumokat, MyPlayer boostokat és virtuális valutát), és már három nappal korábban hozzáférhetünk a játékhoz.

Végül, a Grand Slam Editionben a fentiek mindegyike benne lesz, de megkapjuk még a Grand Slam Champions Pack-et, nyolc kozmetikai cuccot, valamint az All Access Pass-t, amely hozzáférést biztosít a megjelenést követő Center Court szezonokhoz. E kiadás ára 119,99 euró lesz.

1.
1.
csoki0619
"A játék 2024. április 26-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re valamint PlayStation 5-re. A premierkor rögtön három kiadás közül választhatunk: a sztenderd csomag 60 eurót kóstál a korábbi, és 70-et a jelenlegi generációs konzolokon."

Ha meg se jelenik előző genre, akk kicsit sokkallom a 60 eu-t. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...