A frakciókra és a sztorira koncentrál a Rise of the Ronin új előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 13.
  • Videó
Link másolása
A Team Ninja játékának legújabb trailere bemutatja azokat a karaktereket és csoportokat, amelyekkel a kaland során találkozunk. Nem mindegy, kivel barátkozunk össze, hiszen azzal a rivális frakciókat is magunkra haragíthatjuk.

Igazi politikai káoszban játszódik a Rise of the Ronin, a történet során összefutunk sógunátus-párti erőkkel (Sabaku), akik a jelenlegi rend fenntartása mellett ágálnak, míg a Tobakuk ki akarják szorítani az idegeneket Japánból. A nyugatiak frakciója a Obei, amit az amerikai haditengerészet parancsnoka, Matthew Perry vezet, és aki mindenáron a kereskedelmi kapcsolatok kiépítését szeretné elérni.

Bár az egyes karakterek céljai nyilvánvalóak, motivációik és módszereik eltérőek lehetnek. Természetesen olyan történelmi személyekkel is kapcsolatba léphetünk, mint Perry, Genzui Kusaka, Sakamoto Ryoma és Kogoro Katsura. Ha már kiépült velük egyfajta kötelék, elkísérhetnek bennünket különböző küldetésekre, és lehetőségünk lesz irányítani őket. A narratíva ezek alapján változik, és a befejezés is eltérő lehet.

A Team Ninja a hivatalos PlayStation Blogon árulta el, hogy tucatnyi játékstílus érhető el a Rise of the Roninban, ami a fegyvertípusok hatalmas számát nézve nem is olyan meglepő. A játék megkülönbözteti az erő, az ügyesség, az intelligencia tulajdonságainkat, és a képességfa is ezek alapján alakul. Attól függően, hogy melyikre gyúrunk rá, úgy új párbeszéd-lehetőségek nyílnak meg előttünk, így egy-egy szituációt másképp oldhatunk meg.

A Rise of The Ronin március 22-én jelenik meg PlayStation 5-re.

1.
1.
Robilluma
Csupa jókat olvastam azoktól, akik már játszhatják és az eddigi gameplay-ek is tetszettek. Elő is lett rendelve, egy hét múlva tesztelve lesz az idegrendszerem xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...