Ötmillió játékosa van a Sea of Starsnak, hamarosan jön a kooperatív mód

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 14.
  • Hír
Link másolása
A Sabotage Studio klasszikus elemekből építkező körökre osztott RPG-je hatalmas siker. A tavaly augusztusi premier óta már ötmillió játékost szólított meg, és a fejlesztő nem áll meg az új funkciók csepegtetésével.

Mind a kritikusok, mint a játékosok hamar kegyeikbe fogadták a Sea of Starst, amely folyamatos beszéd tárgyát képezte az elmúlt fél évben. A kilencvenes évek stílusában készült szerepjáték egyre több játékos vonzott, és a közelmúltban egy jelentős mérföldkövet át is lépett. A Sabotage csapata az X-en jelentette be, hogy már több mint 5 millió játékos próbálta ki a játékukat az összes platformon.

December óta tehát további egymillióval duzzadt a játékosbázis. A támogatás nem áll meg, hamarosan érkezik a Single Player+ mód, amely háromfős helyi kooperatív móddal bővíti a lehetőségeinket. A játékosok nem lesznek összekötve, tetszés szerint gyűjthetnek tárgyakat és fedezhetik fel a pályákat, már amennyire a képernyő korlátai engedik. A Timed Hits mechanika egy olyan rendszert takar, amely a parti minden tagját segíti a támadások időzítésében.

A co-op módnak nincs még pontos dátuma, annyit tudni, hogy "hamarosan" élesedik. Eközben az első DLC is készül a Sabotage csapatánál.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...