Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes – vaskos trailer érkezett a játékhoz

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 14.
  • Videó
Link másolása
A műfaj veteránjai által készített játékban több mint 100 játszható karakterrel vághatunk neki a fantasy kalandnak. A készítők terve szerint új színt hoznak majd a játék a JRPG műfajba.

Egyszerre lesz klasszikus, mégis újnak ható alkotás az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, ami annak a Yoshitaka Murayama és Junko Kawanonak a játéka lesz, akik a Suikoden-játékokon is dolgoztak. A háborúk és viszályok sújtotta világ megmentése természetesen ránk vár, viszont a kezdő karaktereinket túl közel száz követőt toborozhatunk majd.

A 3D-s környezeti elemek és a 2D-s karaktermodellek elegye gondoskodik majd a modern és a retró hangulat keveredéséről, ahogy a körökre osztott harc a műfaj jellegzetességeként itt is megjelenik majd. Ráadásul már csak egy hónapot kell rá várni, mivel az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes április 23-án jelenik meg PC-re, Nintendo Switch-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, ráadásul a megjelenés napjától elérhető lesz az Xbox Game Pass keretein belül.

1.
1.
TrishtanAG
Yoshitaka Murayama, a Suikodenek zseniális atyja már nem érhette meg a megjelenést :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...