Launch traileren a Lightyear Frontier

  • Írta: szlav
  • 2024. március 16.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan itt az ideje, hogy a saját mechünk pilótafülkéjében felfedezzük a Lightyear Frontier gyönyörű idegen világait. A vadon megszelídítésére egyedül vagy három barátunkkal is vállalkozhatunk.

A Frame Break aprócska csapata egy nagyon izgalmas extra adalékkal bolondítja meg a békés farmépítős játékok receptjét. A Lightyear Frontier című játékukban ugyanis egy távoli idegen bolygón találjuk magunkat, ahol megannyi ismeretlen állat, növény és sok-sok rejtély vár ránk. A túlélésünk záloga a jókora mechünk lesz, amely a bázisépítés és a gazdálkodás során is elengedhetetlen eszköz.

Ha tetszik a koncepció, akkor a jó hír az, hogy a megjelenés már a küszöbön van - legalábbis ami a korai verziót illeti. A Lightyear Frontier ugyanis először a Steam Early Access programjában, illetve az Xbox Game Preview keretei közt kerül a nagyérdemű elé.

A dátum március 19. Ekkor vághatunk bele egyedül vagy barátainkkal a Lightyear Frontier kalandjaiba PC-n vagy Xbox Series X/S-en. A játék ugyanezen a napon megtalálható lesz az Xbox Game Pass könyvtárában is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...