A Helldivers 2 bőven túl lehet a 8 millió eladott példányon

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 17.
  • Hír
Link másolása
Egy piaci elemző szerint a múlt hónapban piacra dobott játékból már több mint 8 millió példányban kelt el, amivel jelentősen túlszárnyalta a Sony és az Arrowhead elvárásait.

A TD Cowen befektetési tanácsadó cég egyik elemzője, Doug Creutz számításaira alapozza a hírt a Bloomberg. Ráadásul ez a szám hétről hétre folyamatosan nő. “Úgy véljük, hogy a játék bőven az elvárások felett teljesített” – mondta el az elemző.

Hivatalos adatok nem érkeztek, sem a Sony, sem pedig az Arrowhead részéről, azt viszont tudjuk a SteamDB adatai alapján, hogy a Helldivers 2 rendszeresen átlépi a 400 ezer egyidejű játékost.

A szám az alapján sem tűnik irreálisnak, hogy februárban a GSD felmérés alapján a Helldivers 2 volt a legnépszerűbb cím Nagy-Britanniában. Az elvárások feletti teljesítményt pedig az támaszthatja alá, hogy március elején pletykaként elterjedt, hogy a Sony felvásárolná az Arrowheadet, ezt azonban később a vállalat cáfolta.

6.
6.
hedzsooo
Kiprobalhattam amugy a verdat mar benne de mondjuk ugy van az is kitalalva, hogy meglehessen azzal is szivni ha nem figyel az illeto hogy hogyan, + merre vezeti, persze lehet meg modositanak rajta, jelenleg meg nem publikus a jarmu benne..

Az exoskeleton/walker-t hasznalom most sokat de oda kell figyelni hova celoz a raketaval, v. konnyen onmagam repitem a levegobe a bogarak/gepek helyett... xd
5.
5.
hedzsooo
#1: Remek tyutyerka, ismikkel/haverokkal a legjobb de olykor a vedidegenekbol osszeallt squad is eleg utos tud lenni. Tobbnyire mar 7/Suicide(Ongyilkos) nehezsegi fokozaton tolom minimum, mert ugy lehet a palyan talalni a legjobb mintakat (samples), amik kellenek a hajo komolyabb fejlesztesehez, ami altal jobb dolgok elerhetoek a szabadsag es demokracia terjesztese kozben.... De olykor besegitek kezdoknek is alacsonyabb nehezsegi szinten
4.
4.
zoli12i
Ilyen stúdiókat kellett volna felvásárolni a Bungie és a Haven helyett.
3.
3.
Zelgadis187
Ha pc-re megjelent akkor remélem Xboxra is jön valamikor.
2.
2.
Ganzer
#1: Jó cucc, érdemes.
1.
1.
GemForge
Nagyon gondolkozom a beszerzésén. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...