Elindult a Postal III weboldala

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A Running With Scissors csapata bejelentette, hogy Postal-sorozatának harmadik része új weboldallal büszkélkedhet a kiadó Akella jóvoltából.
A Running With Scissors csapata bejelentette, hogy Postal-sorozatának harmadik része új weboldallal büszkélkedhet a kiadó Akella jóvoltából.

Ugrás a galériához

No persze ez még nem a végleges hivatalos webszájt, csupán az Akella oldalának egyik szegletében röffentettek össze a játék iránt érdeklődőknek egy kis leírást képgalériával. A weboldalon található új screenshotokat természetesen galériánkba is feltöltöttük, a temérdek érdekességért pedig olvassátok el az oldalon található pár ezer karakteres szösszenetet.

12.
12.
wanrltw5
Postal MULTIPLAYER 4ever lol
11.
11.
tombar
remélem lesz olyan mint a 2. az oldal nálatok se tölt be
10.
10.
huszti
igen, és mindenhol két lehetőség van, pl a tej:

Bemész, de előtte a bankba kéne menend, hogy legyen nálad 5 dolcsi. Elmész a bankba a pénzért, kiveszed (bár én néha kiraboltam), visszamész a boltba, és megveszed a tejet.

2. Bemész, megfogod a tejet, és elfutsz vele.

3. Bemész, sza'nszí'tlőcc mindenkit, oszt' futás a tejjel.
9.
9.
Sogi
Dehogy is! Az benn a lényeg, hogy a hét napjait le kell élned. Mindig van egy lista a küldetéseiddel. Pl.: hozz tejet, menj el a fizetésedér, vidd vissza a könyvet... De ezek mindig bonyolódnak:D Pl: visszaviszed a könyvet, erre jönnek a "zöldek", és felgyújtják a könyvtárt xD
8.
8.
nfsman
7: lanon lehet multiban gyilkolni a városlakókat? (nerm nagyon ismerem az alapjátékos se a 2-t nem tudom, mi a lényege, de ha csak annyi h. menj és olj minnél betegebb módon akkor nálam ez ki fog merülni 1-2 hét alatt, de az az 1-2 hét feledhetetlen élmény lesz!!!!! xD )
7.
7.
Utys
Pedig egy kis fantáziával annyi beteg dolgot lehet csinálni :D (LAN-on néha belőtte valaki, aztán közös ötletekkel gyilkolászta a népet, két nap nem alvás után elég üdítő tud lenni :D)
6.
6.
rafik
Nincs bajom senkivel, de nem látom az értelmét a rozsomákkal való gyilkolászásnak...Az belején még érdekes, de utána már túlságosan eröltetett...
4.
4.
rafik
Az egyetlen játék ami abszolút nem érdekel. Inkább a pacman...
3.
3.
nfsman
hát ez a weboldal nem igazán akar bejönni.
2.
2.
babace
Mókás lehet rozsomákkal gyilkolni orrba-szájba.
1.
1.
KD
hogy hogy nincs itt egy komment se? kihagyjátok a világ legbetegebb játékának folytatását????

(fojesz az a "webszájt" az ciki..)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...