Lássuk, mit tartalmaz a Suicide Squad: Kill the Justice League első szezonja!

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 21.
  • Videó
Link másolása
A Rocksteady egy blogbejegyzésben részletezte azokat az újdonságokat, amely a Suicide Squad: Kill the Justice League Season 1 első epizódjával élesednek. Ezen kívül módosulnak az endgame követelményei is.

Habár alulmúlta a Warner Bros. várakozásait a Suicide Squad: Kill the Justice League, az első szezon érkeztével valamelyest változhat a játék megítélése, és ki tudja, talán a játékosok is visszapártolnak hozzá. A Rocksteady egy blogbejegyzésben részletezte a Season 1 első epizódjának főbb újdonságait.

Először is, irányítható karakter lesz Joker, ám nem az Arkhamverse-féle változata. Robbanóesernyőjével nem csupán navigálhat a pályák, hanem bombákat is szórhat az égből. Talentfái a Jester, a Ringmaster és a Firestarter. Az első több ellenfélre hatásos, és leginkább a közelharcban jönnek jól, míg a második a levegőben töltött időről és az okozott sebzés növeléséről szól. A harmadik pedig a tűzerőről - a szó minden értelmében.

Az első évadban érkezik a Metropolis Elseworld is, amit Joker a feje tetejére állított, kapunk új fegyvereket és geareket is, de aktiválhatunk vadiúj Mayhem és Assault küldetéseket is, miközben debütál az új Incursion küldetéstípus is. Lesznek új Mutatorok, köztük olyan ellenfelek, akik feltámadhatnak.

Szerezhetünk Zöld Lámpás pajzsokat is, míg egy új Madárijesztő Gear Setre is lecsaphatunk, aminek három szintje van, a cél az, hogy félelmet keltsünk az ellenségeinknek. Ami az új Notorius-elemeket illet, ezeket Polka-Dot Man, Reverse Flash és Mad Hatter ihlette. Az Intergang új fegyvergyártóként mutatkozik be közeli sebzésre fókuszálva. A különféle fegyverritkaságok mellett néhány legendás alkalmatosságra is szert tehetünk.

Természetesen nem maradhatnak ki az új ruhák, nyerőpózok és bannerek sem, a Premium Battle Pass pedig új Waynetech ruhákat nyit meg az osztagunk számára. De akik nem akarnak bérletet venni, ingyen Deadshot-öltözékre is szert tehetünk.

Az új patch számos hibajavítást is magával hoz, a lista elég terebélyes, de ami a legfontosabb, hogy a végjátékba való belépés követelményei is enyhültek: például az Elseworld-missziók teljesítéséhez 10 helyett már csak 5 Finite Crisis Rank szükséges. A Killing Time teljesítéséhez 20-as helyett 10-es Rank kell, míg a hardcore verzióhoz már csak 15-ös a 30 helyett. Az endgame Patrol missziói 50 százalékos XP-boostot biztosítanak 45 percen keresztül, de módosíthatjuk a HUD-ot is.

A Season 1 első epizódja március 28-án indul.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...