Csúszik a Path of Exile 2 bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 22.
  • Csúszás
Link másolása
A Grinding Gear Games eredetileg június 7-án élesítette volna a Path of Exile 2 nyílt bétatesztjét, ám ebből már biztosan nem lesz semmi. Emellett a Ranger kaszt játékmenetébe is belenézhetünk, sőt az első rész is kiegészül hamarosan.

A fejlesztő az X-en közzétett posztjában árulta el, hogy mégsem bétázik június 7-től a Path of Exile 2, ehelyett júniusban "csak" az alfateszt veszi kezdetét. Korábban azt gondolták a srácok, hogy időben készen lesznek az akció-RPG tartalmaival, de alábecsülték az ehhez szükséges időt. Addig csiszolják a játékmenetet, ameddig elégedettek lesznek.

Annál is inkább, hiszen nem kaptunk újabb dátumot, csak annyi biztos, hogy valamikor idén startol el a korai próbalehetőség.

Azonban nem jött üres kézzel a Grinding Gear csapata, hiszen bővebben is bemutatta a Ranger kasztot. Igazán mobilis karakterről van szó, aki a nyilak lövöldözése közben is mozoghat, olyan vesszőket használhat, amivel megmérgezheti, vagy sokkolhatja a szörnyeket. Ha az ellenfél túl közel kerül, jön a fagyasztás.

Nekünk, magyaroknak nem újdonság, de a Ranger képes hátrafelé is nyilazni, mint honfoglalóink. A Snipe skillel pedig szétzúzhatjuk a lefagyasztott ellenséget, de területre ható támadásunk is van a nyíleső személyében, vagy ugyanez elképzelhető némi elektromossággal is.

Jön a Path of Exile: Necropolis

Március 29-én élesedik az első rész következő kiegészítője, amelyben Undertake Arimor a játékos segítségét kéri a Spirits of Wraeclast megfékezésében. Arimor lámpásával észlelhetjük és manipulálhatjuk a szellemeket, akiket ráküldhetjük a szörnyekre. Tizennégy új Unique kerül a kalapba, ebből ötöt a Necropolis League-ben szerezhetjük meg.

Jönnek a Tier 17-es térképek új főellenségekkel és jutalmakkal. A játékosok további két passzív képességfával is rendelkeznek és bármikor válthatnak közöttük.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...