Sworn – egy új kooperatív roguelike-ot jelentettek be

  • Írta: osan
  • 2024. március 23.
  • Videó
Link másolása
Camelot világába kalauzol el minket a legújabb roguelike, melyben az őrült Artúr királlyal és a kerekasztal lovagjaival kell majd megküzdenünk egyedül vagy 3 barátunkkal. A játékot még idén tervezik piacra dobni.

A Team 17 kiadásában és a Windwalk Games fejlesztésében készülő Sworn-t összesen négyen játszhatjuk majd és az Artúr-mondakör kifordított világába kalauzol el bennünket. Nemcsak a kerekasztal lovagjaival kell majd szembenéznünk, de magával Artúrral is – erre pedig érdemes lesz minél jobban felkészülnünk.

Mivel roguelike-ról van szó, nagy eséllyel nem lesz két ugyanolyan futamunk a játékban, ezt pedig a több, mint 200 egyedi áldás is biztosítani fogja, melyek képességeinket fogják fejleszteni, kiegészíteni. Ahogy a videóból is jól látszik, a látványt képregény-szerűen alkották meg, így egy igazán sötét Camelot vár majd ránk.

A Sworn 2024-ben érkezik valamikor PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, PC-re és Nintendo Switch-re. Steamen már a kívánságlistánkra kerülhet, sőt a játék hivatalos oldalán korai hozzáférésre regisztrálhatunk, mellyel akár egy gaming-hardvert is nyerhetünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...