A Persona 3 Reload producere elnézést kért, amiért a női főhős kimarad a játékból

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 24.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan érkezik a Persona 3 Reload kiegészítője, azonban az eredeti játékban szereplő női főhős, Kotone egyelőre egész biztosan nem érkezik a játékhoz. Egyszerűen túl sok munka lett volna vele.

Kazuhisa Wada a Persona Centralnak adott interjújában beszélt a játékhoz még idén érkező DLC-vel kapcsolatban. Március elején kiderült, hogy Kotone, a női főhős nem lesz elérhető a Persona 3 Reloadban, egyszerűen azért mert túl sok idő lett volna a fejlesztése.

2009-ben, a Persona 3 Portable verziójában, a játék elején két karakter közül lehetett választani. A felújított verzióból azonban a női karakter kimaradt. Wada elmondta, hogy természetesen foglalkoztak a témával, azonban minél többet gondolkodtak rajta, annál esélytelenebbnek tűnt a dolog. Kotone persze csak hivatalosan marad ki a játékból, a mindenre elszánt moddereknek köszönhetően azért lehet vele játszani.

Az idén érkező kiegészítő az Episode Aigis – The Answer nevet viseli és egy bő 20 órás extra tartalmat kap majd vele a játék. A játék epilógusa eredetileg nem volt része a játéknak, viszont egy 2006-os újrakiadásban már szerepelt. A Persona 3 Reload esetében pedig 25 dollárért játszhatunk majd vele.

2.
2.
amongvicar
Nem hiszem, hogy ez jó ötlet, amikor a női karakter megjelent, és sok korábbi epizódból ismerős. Nem szeretem ezt a frissített javított verziót, nincs túl sok kiemelés.
geometry dash subzero
1.
1.
xsbrx
Atlust ismerve majd újra kiadják a remake-t, az aztán hozzácsapják Kotone-t meg valami fancy is alcímet és mehet újra 70 euro-ért a Persona 3 Reload Portable Golden Royal FES Edition.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...