A Fall Guys inspirálta a Sonic Toys Party-t

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 25.
  • Videó
Link másolása
Egy kiszivárgott videónak hála, belenézhetünk a legújabb mobilos Sonic-játékba, amely a Fall Guys-ból merít ihletett. Egyfajta mókás battle royale-ról van szó, lökdösődéssel, akadálykerülgetéssel a kék sündisznó és társai főszereplésével.

Először nézhetünk bele a Sonic Toys Party-ba, egy amit a The Sonic Show nevű YouTube-csatorna osztott meg a nagyközönséggel. A részlet egy japán gameplay trailerből származik, de már észrevehető, hogy mi volt a Sega célja a free-to-play mobiljátékkal.

A pergős játékmenetet kétségkívül a Fall Guys inspirálta, azaz többen indulunk harcba, és csak a legügyesebb játékosok maradhatnak talpon, vagy juthatnak el leggyorsabban a célig. Egyfajta gyors battle royale anyagról lesz szó, amiből mikrotranzakciókkal és prémium battle pass-szal szerezhetnek pénzt a fejlesztők.

A játékosok az ismert karakterek bőrébe bújhatnak: Sonic mellett Tails, Shadow, Amy, Metal Sonic, Knuckles, Eggman és a többiek is irányíthatók lesznek, siker esetén újabb és újabb kozmetikai elemeket nyithatunk meg. Az összes játékmód még nem ismert, de az előzetesből kiderült, hogy versenyt futhatunk a célig, netán a lehető legtöbb gyűrűt kell összeszednünk, de lesz olyan elfoglaltság is, amiben az ellenséget kell legyőznünk.

A Sonic Toys Party-t csak február végén erősítették meg, de várhatóan még idén nyáron megjelenik iOS- és Android-eszközökön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...