A nyáron érkezhetnek az első hírek a Gears of War 6-ról

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 4.
  • Pletyka
Link másolása
Vagy Gears 6-ról, ha az előző rész mintáját követi a The Coalition. Egyelőre csak pletykáról beszélhetünk, viszont számos arra utaló jelet látni, amelyek alapján nagyon is valószínű, hogy a nyáron láthatunk valamit a játékból.

Nagy volt a csend a The Coalition háza táján, akik két éve dolgoznak egy eddig még be nem jelentett játékon. Erről is csak azért tudunk, mert idő közben kiderült, hogy két másik projektet is elkaszáltak ennek a címnek a kedvéért. Számítani lehetett rá, hogy ez a Gears of War következő számozott része lesz, azonban a pletykák így is kellemes melegséggel öntik el az ember szívét.

A legutóbbi Kinda Funny Xcast adásában a házigazda, Paris Lilly mesélt arról, hogy a GDC-n láthatta a Marvel 1943 trailerét, és lenyűgözték az Unreal Engine 5 képességei. Ki is posztolta viccelődve, hogy képzeljük csak el a Gears of War 6-ot ilyen grafikával, amire a The Coalition egyik fejlesztője reagált is egy sejtelmes üzenettel. A műsor vendége volt Jeff Grubb, hivatásos bennfentes is, aki tovább erősítette azt az elképzelést, hogy a nyáron felpezsdülhet a játék körüli élet, és nem kizárt, hogy be is mutatják a The Coalition által fejlesztett új Gearst.

Tom Warren szűkszavúan, de elég egyenesen helyesnek könyvelte el a más két úr észrevételeit. Az egyetlen biztos, amit a játékról egyelőre tudunk, hogy számozott epizód lesz, így kíváncsian várjuk, hogy mivel áll majd elő a The Coalition csapata.

2.
2.
crytek
#1: Ezért is várják sokan inkább a pletykált remake kollekciót mintsem az új részt
1.
1.
Neo1989
Ez a sorozat addig volt jó amíg Cliff B dolgozott rajta az a GOW 1-3 volt.
Azóta csak rókabőr az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...