Nem kap PC portot az Unicorn Overlord, érkezhet viszont a folytatás

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 5.
  • Hír
Link másolása
A múlt hónapban megjelent, népszerű játék producere elmondta, hogy már így is több platformon jelentek meg, mint szerettek volna, ezért nem várható a PC-s verzió.

A Unicorn Overlord nagy sikernek örvend, a héten korábban arról írtunk, hogy kevesebb, mint egy hónap alatt meglett a félmillió eladott példány. A népszerűségét jól jelzi, hogy a játék fizikai kópiáit a japán piacon pillanatok alatt elkapkodták, és március közepén az Atlusnak magyarázkodnia kellett a hiány miatt.

Akiyasu Yamamoto, a játék egyik producere a GamerBraves portálnak beszélt a játék sikeréről, illetve a csapat jövőbeli terveiről. Elmondta, hogy amikor 2016-ban dolgozni kezdtek a játékon csak PlayStation 4 és PS Vita konzolokra tervezték kiadni. Időközben viszont átalakult a közeg, ezért kérték meg a Vanillaware-t, hogy az egész világon egy időben adja ki a játékot, valamint Switch-re és az új generációs konzolokra is jelenjen meg.

“Végső soron kiadóként az Atlus döntötte el, hogy milyen platformokon fog a Unicorn Overlord megjelenni és végtelenül hálásak vagyunk a Vanillaware kooperációja miatt” – tette hozzá a producer. Majd elmondta azt is, hogy jelenleg nincs tervben a PC port elkészítése.

Azonban a Siliconera kiszúrta, hogy az Atlus nemrég közzétett egy kérdőívet, amiben arról is kérdeznek, hogy mit szólnának a játékosok egy folytatáshoz. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy már számolhatunk a folytatással viszont, ha elég magas rá az igény, akkor a fejlesztők lehet elgondolkodnak a lehetőségén.

6.
6.
Doomsayer
#4: A német amazon most automatikusan rádob egy 12€-s kedvezményt minden ok nélkül a kasszánál. Minden esetre megrendeltem, nehogy elfogyjon és ne legyen, amire kell.
4.
4.
tyber16
#2: Rákerestem de Amazonon kívül sehol sem kapni. Ott meg annyit rátesz az adó plusz szállítás hogy nem éri meg.
2.
2.
Doomsayer
#1: Hát én a helyedben azt tenném, mint még soha senki: rákeresnék a neten. Nem duckduckgo, vagy hasonlók, hanem egyenesen a google kereső. Ez, meg a Facebook meg az Apple ugye eladják az adataidat és bizony mondom néked, hogy csak egyszer keressél rá a neten erre a játékra google-n, onnantól kezdve fél évig minden egyes reklám minden helyszínen csak az lesz, hogy ezt a játékot dobozosban Switch-re hol lehet kapni.

Amúgy én sem szeretném, ha elfogyna, mert a demó alapján nagyon tetszik és van is amazon.de-n mindig belőle Switch-re (is), csak egyelőre el vagyok havazva mindennel.
1.
1.
tyber16
Nálunk kapható még bárhol a dobozos switch verzió?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...