Új platformokra érkezik a Front Mission 2: Remake

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Az eredetileg Nintendo Switch-re megjelent mech-es játék még a hónapban megjelenik a másik két konzolra és PC-re is, sőt PC-n már a demót is kipróbálhatjuk.

Tavaly jelent meg Nintendo Switch-re az eredeti Front Mission 2 felújított változata, ami remek lehetőséget nyújtott a mech-harcosoknak. A három főszereplővel operáló, körökre osztott harcokat kínáló kaland során számos különleges robotruhát használhatunk, no meg persze pusztíthatunk el.

A lenti friss trailer pedig arról árulkodik, hogy a játék április 30-án elérhetővé válik PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is. A PC-sek számára külön jó hír, hogy már elérhető a játék demója Steamen, ráadásul a gépigény is igen baráti.

5.
5.
Ooorky
#3: Az a baj a Mechwarrior egy full debil csapatnál van.

Számomra az etalon az eredeti Steel Battalion, de azt aranyárban mérik.

https://www.youtube.com/watch?v=eUzmL_tmr1E
4.
4.
TrishtanAG
#1: Mondjuk annak ellenére, hogy ezek a remake-ek elég megúszósak az SE-től, bármelyik Front Mission jobb mechás játék, mint a TF2.
3.
3.
almaspite
#1: Igen, egy fps first person lövölde robotokkal.

Ja hogy vannak olyan játékok amikben csak egy mechet irányítasz. Szerintem Battletech(taktikai mechwarrior), Mechwarrior, Armored Core 6. Ha csak a robot harcot nézem, köröket ráver a titanfall-ra.
2.
2.
Spazz Maticus
#1: De ez persze csak kizárólag a te véleményed.
Tegyük hozzá...XD
1.
1.
crytek
Vicces hogy egy EA tudta eddig letenni az asztalra a legjobb meches játékot a titanfall 2 személyében pedig ott a single csak dísz volt kb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...