Április 9-én jön a Star Wars Outlaws új trailere

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 5.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft már kitűzte az előzetes premierjét a saját csatornáján, amelyben a játék története kap majd nagyobb hangsúlyt. A megjelenési dátum még továbbra is kérdéses.

A tavalyi és során bejelentett Star Wars Outlaws sok szempontból fontos játék a francia Ubisoft számára. Egyrészt egy már kiépített IP-ra támaszkodva készíthetnek el egy játékot, másrészt a Watch Dogs játékokat készítő fejlesztők révén egy igazán ütős TPS-kalandra számíthatunk. Az eddigiek alapján pedig az olyan sci-fi elemek is a helyükön lesznek, mint a bolygókról közvetlenül az űrbe való felszállás, természetesen valós időben.

Azon felül, hogy egy olyan Star Wars-játékot kapunk, amelyben nem egy jedi vagy egy sith van a főszerepben, egyelőre igen keveset tudunk a Star Wars Outlaws cselekményéről. Jó hír, hogy hamarosan új részletekre derül majd fény, rossz hír, hogy erre egészen keddig, április 9-ig kell várnunk.

A Ubisoft magyar idő szerint 18:00-kor fogja élesíteni a trailert, így ha valaki nem szeretne lemaradni róla, úgy javasolt a YouTube értesítési funkcióját használni. Az sem kizárt, hogy a 2024-es megjelenést is pontosítják a trailerben, ami miatt már duplán megéri figyelni a videó élesedésére.

6.
6.
crytek
#3: Cold Fear Remake is jöhetne tőlük..
5.
5.
almaspite
#4: Division 1-nél poffátlanul hazudtak a játék menet közelében se volt annak amiket a trailerbe mutattak.
Végül a liveservice, és a fejlesztők megmentették a bukástól, de ez nem fog működni egy single playerben.
A kettőről már nincs ilyen pozitív véleményem, miután kijött hiába volt jobb több szempontból az elsőnél, kevésnek bizonyult és elvérzett.

Avatar játékuk és a skull & bone, far cry 6 és assassins creed valhala pár éve jöttek ki. Ezek után szerintem jogos a félelmem, hogy ez is olyan lesz mint a watch dog volt anno, de remélem nem lesz igazam.
4.
4.
koffein
#1: A Division 1-2 kifejezetten jò jàték volt. Ez pedig attol a csapattol jön. Latszik is a gameplay prezentåciòn, hogy böven lesznek hasonlòsàgok.
3.
3.
Shifty Fox
Idevele! Amit az Ubi kiad azzal ritkán lő mellé, a plecsnijük garancia a minőségre.

Csak a főbűnüket, hogy pihentetik a Raymant ès a Splinter cell-t, nem tudom megbocsájtani. Jah és hol az immortals sequel?!

De legalább a Princeből kaptunk egy k jó spinoffot. Jó úton haladnak hála az égnek.
2.
2.
JinjeR
Én már évek óta nem veszek semmilyen Ubisoft játékot,ez lenne az első...
ha ezt is elszarják tényleg mehetnek a levesbe

(most is majd trailer jön...nem megjelenési dátum! nem! trailer...jobb is ha nem éli bele magát senki hogy ez jó lesz,de ne legyen igazam..)
1.
1.
almaspite
Én már azona véleményen vagyok, hogy az ubisoftnak itt az ideje csődbe menni.
A játék trailer-je jól néz ki, de ismerve az uborkát köszönőviszonyba se lesz a játékmenettel. Amennyire nagyszerűnek néz ki a játék, meg kell erőltetnem minden képzelőerőmet, hogy végig gondoljam hogyan fogják ezt is elszúrni.

De remélem ha elszúrják tényleg mennek a jól megérdemelt helyükre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...