Legyőzték a robotokat a Helldivers 2 játékosai

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 9.
  • Hír
Link másolása
A galaktikus háború egyik frakcióját teljes egészében felszámolták a játékosok a hétvégén, egyesek ünnepelnek, míg mások szerint ez csak egy csapda és legrosszabbra számítanak.

A Helldivers 2 kampánya és annak mechanikái legalább akkora médiafigyelmet kaptak eddig is, mint a szerverproblémák, ami nem is csoda, hisz a teljes galaktikus háború a játékosokon múlik. Természetesen nincsenek "egyedül" a dologban, mivel a játékmester, Joel rángatja a háttérben a szálakat, és vagy az ellenséges frakciók előrenyomulásával, vagy pedig az úgynevezett major orderek segítségével befolyásolja a háború alakulását.

Ilyen parancs volt Malevelon Creek visszafoglalása, illetve a legújabb, Operation Swift Disassembly névre keresztelt hadművelet is, ami lényegében annyit takart, hogy a játékosok irtsák ki az Automaton frakciót. És ahogy Malevelon Creeknél, úgy itt is teljesítették a Helldiverek a kiadott parancsot, lényegében letörölték a robotokat a galaktikus térképről. Bár a játék X-oldala a megszokott szatirikus stílusban erősítette meg, hogy az Automatonoknak végük, nem mindenki ilyen bizakodó.

Többen is szkeptikusan álltak hozzá Malevelon Creek felszabadításához is, lévén a bolygót lerohanó robothadsereggel szemben esélye sem volt a játékosoknak, a visszafoglalás viszont meglepően könnyen ment. A fenti posztokra érkezett kommentek között is számos ad hangot a játékosok abbéli félelmének, hogy ez egy csapda. Mások az első részben is szereplő Illuminates frakció érkezésére számítanak, viszont érvényes roadmap nélkül nagyon nehéz megmondani, hogy mire számítsunk az Arrowheadtől.

6.
6.
silkgoat
#4: emner az egesz egy nagy szarkasztikus allatsag!!! Brutal jol kitalaltak. Tiszta starship troopers. el lehet engedni meg lehet nyugodni :D

Oszinbten kurvara nagy flash lenne, ha minden heten lenne egy kisfilm valamelyik streamingen hogy hol is tartunk a demokracia terjeszteseben. Amolyan hirado szeruen ala M1 :D
5.
5.
silkgoat
Propaganda. Mashol irtak, hogy csomoan az itt maradt robotokat irtjak meg mindig, ami tobb mint gyanus. A kormany (goverment) hazugsaga! :D
4.
4.
xanatos0911
#1: Persze, meg akinek ket anyja van. Boven eleg a szotyi 3D-s vilagunkban resen lenni, itt is eppen eleg figyelni, hogy mi lesz a rendszer kovetkezo huzasa. Majd meg pont egy jatekban fogom ezt tenni. Ha fele ennyi energiat feccolnenek az emberek abba, hogy a “demokraciaert harcoljanak” a valosagban, akkor jelentosen kevesebb problemank lenne az eletben.
3.
3.
Khaszás
És már meg is érkezet az ellencsapás gyünnek vissza! :D :D
2.
2.
hedzsooo
#1: Sok rajongoja van a jateknak, a rajongo taborok meg mar csak ilyenek! ;D

Mindig vannak akik szeretnek agyalni h vajon (nem kenyeren) mi fog majd tortenni, mit kotyvasztanak a jatek keszitoi a konyhajukban eppen, mi lesz az uj adalek majd, stb. :D

De ezeket nem kotelezo olvasnia senkinek sem, + az osszes cikket sem elolvasni a jatekrol amit most a nagy lazban akar napi szinten ugye szep szammal lehoznak rola itt-ott.:)

Akiket viszont erdekelnek az ilyen talalgatasok, azok viszont ugye meg hadd tudjanak mar rola! :D
1.
1.
Chdz
Az lenne a jó, ha nem mondanának előre semmit, érje meglepetésként a játékosokat, hogy igen is legyenek résen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...