Mortal Kombat 1 - Ermac már a spájzban van!

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 10.
  • Videó
Link másolása
Április 23-án debütál a Mortal Kombat 1 következő DLC-harcosa, Ermac, ám a Kombat Pack tulajdonosai már április 16-án lecsaphatnak a telekinézissel operáló nindzsára. Lássuk a bemutatkozó előzetesét!

A zöld nindzsa lesz a Mortal Kombat 1 következő fizetős karaktere, aki április 23-án lesz elérhető mindenki számára, ám a Kombat Pack tulajdonosai már április 16-tól rátehetik a mancsukat. Ermac kedvenc játékszere a telekinézis, és az eltávozott lelkeket is begyűjti magának - e kettőt sikeresen kombinálja a harcban. Szellemekkel hatékonyan képes csapdába ejteni az ellenfeleit, akik utána tehetetlenül nézik végig, hogy egy kombóval szépcsapkodja őket, vagy a hátuk mögé teleportál.

Miután a testével felszívta a lelkeket, még erősebb képességekre tehet szert, megidézhet egy démoni entitást is, aki szó szerint felnyársalja az ellenfelet. Ami pedig Ermac kivégzését illeti, szisztematikusan boncolja szét a szerencsétleneket.

A következő Kameo-harcos Mavado lesz május folyamán, aki a Mortal Kombat: Deadly Alliance-ben tűnt fel először. A fickó jellegzetes kampói visszatérnek, de lesz egy kábító csapdája is.

1.
1.
Nothing
A címszövegben az augusztus = április. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...