Palworld - bemutatták a Pal Arenát

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Triple-i Initiative alatt mutatta be a nagysikerű játék fejlesztője a Pocketpair a Pal Arenát. Egy korábbi roadmap alapján már ismerős lehet a játékmód, most pedig kiderült pár részlet is.

A Pocketpair nem gondolta túl a dolgot, mindössze 15 másodpercet szántak az új játékmódra, amelyben egymás ellen harcolhatnak majd a játékosok, természetesen a Palok segítségével.

Az előzetes rövid leírása ennél többet nem árul el, az azonban a rövid videóból is kiderül, hogy minden játékos mellett három segítő lesz majd, illetve úgy tűnik, hogy 1v1 (illetve 1+3v1+3) harcokra számíthatunk.

A Palworld az év legkomolyabb rajtját produkálta idén, a Pocketpair számításai szerint alig egy hónap alatt 25 milliós közösség alakult ki a játék körül. Április elején (várható módon) az aktív játékosok száma jelentősen lecsökkent, nyilván majd ha érkezik az új játékmód, akkor megint némi növekedésre lehet számítani.

Az előzetes a Triple-i Initiative részeként látott napvilágot, a kezdeményezésről itt írtunk bővebben, az április 10-i esemény közvetítését pedig ezen a linken tudod visszanézni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...