Évfordulós gyűjtői kiadást kap a World of Warcraft: The War Within

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 17.
  • Hír
Link másolása
Minden MMORPG legnagyobbika idén novemberben ünnepli 20. születésnapját, és a jeles dátumot egy évfordulós gyűjtői kiadással ünnepli a Blizzard. A 180 dolláros csomag számos kézzel fogható finomságot tartalmaz.

Noha a World of Warcraft új trilógiájának nyitódarabja, a The War Within valamikor idén jelenik meg, az MMO 20. születésnapja pedig idén novemberben esedékes, ám a Blizzard mindenképp egy ütős gyűjtői csomaggal szeretné megünnepelni mindkét eseményt.

A World of Warcraft: The War Within - 20th Anniversary Collector's Edition kizárólag a Blizzard Gears Store-ban rendelhető elő 180 dollárért. Ami a tartalmat illeti, nem lehet okunk panaszra: találunk benne egy kemény borítós művészeti albumot, Anduint, Alleriát és Thrallt ábrázoló kitűzőket, valamint a Gryphon Rider szobrát.

Mindezek mellett a közelgő kiegészítő Epic kiadása is a miénk, amivel garantál béta hozzáférést, 3 napos korai hozzáférést, 30 napos játékidőt, 70-es szintig tartó karakter-boostot tartalmaz. A csomagot egyedi dobozban szállítják, amely nagyjából 27,2 x 30,6 x 7,4 cm.

Ha már korábban megvásároltunk a World of Warcraft: The War Withint, akkor is beruházhatunk a gyűjtői kiadásba, amit követően a Battle.net-en visszatérítik a különbözet árát.

Holly Longdale, a WoW alelnöke nemrégiben interjút adott a VGC-nek, amiben elárulta, hogy az MMO konzolos verziójára még van esély, "nem hiszi, hogy kívül esne a lehetőségeik határán, de most nincs miről beszélniük". A csapat remekül érzi magát a Microsoft kötelékében, "senki nem kér tőlük semmit" úgy dolgozhatnak, ahogy szeretnének. Rengeteg támogatást kapnak, így a "Blizzard Blizzard lehet".

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...