Ingyen lecsaphatunk a The Big Conra és a Town of Salem 2-re

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 18.
  • Akció
Link másolása
Csütörtök van, szóval irány az Epic Games Store a legújabb ingyenes játékokért! Szarkasztikus középiskolás indul országúti kirándulásra az előbbiben, míg Salem városában izgalmas csaták várnak rád, némi paranoiával fűszerezve.

Ezen a héten két ingyenes játékot is kapunk az Epic Games Store-ban. Az első a The Big Con, melyben egy szélhámos tinit irányítunk a '90-es évek Amerikájában, aki nagy utazásra indul, hogy megmentse családja videotékáját. A Town of Salem 2 ezzel szemben egy izgalmas online stratégia, ahol a rejtélyek és a csalfa trükkök birodalma vár mindenkit.

Április 25-től egészen május 2-ig ismét két cím adható a könyvtárunkhoz. Az Industria egy belsőnézetes lövöldözős cucc, amely Kelet-Berlinből egy párhuzamos valóságba szólítja a játékosokat, nem sokkal a hidegháború befejezése előtt  - egy eltűnt kollégánk nyomában járva.

A Lisa: The Painful - Definitive Editionben szintén a legvadabb rémálmaink elevenednek meg, amely egy olyan posztapokaliptikus pusztaságban játszódik, ahol csak az önzők és a szívtelenek élhetnek túl.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...