Helldivers II – a cél, hogy a legjobb live-service játékot csináljuk

  • Írta: osan
  • 2024. április 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Hatalmas sikernek örvend a Helldivers II, most pedig egy subredditnek és Pilestedtnek hála többet is megtudtunk az Arrowhead és a Sony kapcsolatáról, a játék fejlesztés és javítás dilemmájáról és még sok másról.

TheGentlemanCEO reddit posztja indította el az egészet, melyben arról diskurál, hogy ugyan úgy tűnhet, hogy a fejlesztők hallgatnak a játékosokra, mégsem ennyire fényes az összkép és egyáltalán nincs túl nagy ráhatása a játékosközösségnek a fejlesztés, esetleges további tartalmak folyamára.

Pilestedt, az Arrowhead stúdió vezérigazgatója reagált a posztra és kifejtette, hogy a stúdiót nem részvényesek birtokolják, hanem az ott dolgozók és igen, jó kapcsolatot ápolnak a Sony-val, de egyáltalán nincsenek függőségiviszonyban, inkább közös célokkal dolgoznak, mintsem elvárásokkal. Hozzátette, hogy a lehető legjobbat szeretnék csinálni, ami jelenleg az iparban van és az ipar versenyjellege miatt a folyamatosan változó dinamikával megáldott javítás-fejlesztés balanszot ők is nehezen találják sokszor.

Végezetül azzal ráta, hogy dolgoznak mindenen, tudják, hogy most rajtuk van mindenki szeme és előttük is csak egy cél lebeg: a lehető legjobb live-játékot csinálni, ami valaha készült. Egyszerűen csak meg kell találják a tökéletes felállást ehhez.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...