Helldivers II - megjelenhet Xboxra is?

  • Írta: osan
  • 2024. április 22.
  • Pletyka
Link másolása
Már több mint két hónapja piacon van a Helldivers II, hatalmas sikernek örvend, mind a játékosok, mind a kritikusok imádják a jelenleg csak PC-n és PlayStation 5-ön elérhető játékot, amivel kapcsolatban most arról szólnak a pletykák, hogy lehet Xbox-konzolokra is megjelenik.

A The XboxEra Podcast során már több érdekességet hallhattunk, a legújabb pedig a ’The Rumormill’ szegmens közben hangzott el, mikor a már jól ismert ’Shpeshal Nick’ arra tett utalást, hogy mint minden live-service játék, a Helldivers II sem ér semmit a játékosai nélkül, és nem lenne jobb opció arra, hogy ezt a közösséget növeljék, annál, hogy egy új platformra is elhozzák a játékot.

Nick elmondta, hogy mivel a Sonynak jelenleg új vezérigazgatója van, aki valószínűleg nyitottabb több dologra is, lehetséges, hogy már zajlanak az előtárgyalások arról, hogy Xbox Series X/S-re is megjelenjen a Helldivers II.

Nick is, de mi is ki szeretnénk emelni, hogy ez egyelőre pletyka, ugyan pénzügyileg racionális döntés lenne a stúdiók részéről, de ahogy az lenni szokott, inkább várjuk meg a hivatalos bejelentést és csak utána ünnepeljünk – esetünkben terjesszük a demokráciát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...