Ingyen tölthető az Orcs Must Die! 3 és a Cat Quest II is

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 2.
  • Akció
Link másolása
Ezen a héten az orkok húzzák a rövidebbet, hiszen az Orcs Must Die! 3 az Epic e heti ingyenes ajánlata, de a cicás akció-RPG folytatása, a Cat Quest II is hozzácsapható könyvtárunkhoz. A jövő héten egy érdekes cirkuszos hibriddel lesz dolgunk.

Az eredetileg 2021-ben megjelent Orcs Must Die! 3 a tower-defense műfaj szerelmeseit kápráztatja el, de őket nagyon, ám sokban változott a játék azóta. A Robot Entertainment az évek során újabb orkokat, csapdákat, fegyvereket és frissítéseket adott ki hozzá, így az Epic Games Store-ban ingyenes anyag a lehető legfrissebb build.

Emellett visszatérhetünk Felingard földjére egy új nyitott világú akciózásra egy cuki kiscicával (és egy kiskutya haverjával) a főszerepben, hiszen a Cat Quest II is a miénk lehet egészen május 9-ig.

A jövő hét csütörtökön a Circus Electrique kerül terítékre (vagy porondra?), amely egy RPG-elemekkel gazdagon megszórt taktikai és cirkusz-menedzserjáték, némi steampunk körettel megspékelve. A sztori szerint a londoniak ördögi gyilkosokká válnak, és csak a nevezett cirkusz előadása képes megállítani a tombolásukat és ezzel megmentve a fővárost. Nem mellesleg a magyar Zen Studios játékáról van szó.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...