GC 2007: Spore kedvcsináló érkezett a kiállításról

Link másolása
Elképesztően hangulatos videót kaptunk a GC-ről: gyakorlatilag a teljes játékmenetet két percbe sűrítve láthatjuk rendkívül változatos módon - érdemes meglesni!
Elképesztően hangulatos videót kaptunk a GC-ről: gyakorlatilag a teljes játékmenetet két percbe sűrítve láthatjuk rendkívül változatos módon - érdemes meglesni!


30.
30.
Hablaty
Ja és gringos.Nehogy má megpróbád megváltoztatni az értelmes játékosok véleményét, a negatív kisugárzású beszólásiddal.Ez a legjobb játék, amit életemben láttam, és tudod miért: Mert van három tulajdonsága, amilyen egy fpsnek sincs: értelmes, szórakoztató, és végeláthatatlanul szabad.Ez utóbbi még az rtsekből is hiányzik.De ha te maradsz az alacsony szintű intelligenciánál és kreativitásnál, akkor játsz mással, és ne rotsd itt a hangulatot.
29.
29.
Hablaty
Egyetlen probléma, hogy jelen állás szerint csak 2007 második felében jelenhet meg a játék.

Máshol 2008-at mondanak, megint máshol újra 2007-et.
28.
28.
Aure
Tudtad róla hogy pl. akárhány lába lesz a lénynek és ezek akárhol helyezkednek el a program lemodellezi, hogy hogyan kellene mozognia a valóságban, Vagy azt hogy minden elkészített lényt a program feltölt egy internetes adatbázisba. Ebből az adatbázisból szedi le a többi lényt, akivel találkozhatsz, tehát más játékos lényeivel találkozol. Szerintem ezek zseniális 5letek. Valószínüleg az EA ezért mondta nekik, hogy mindegy mikor jelenik meg, mert "egy ilyen játék 6-7 évente egy készül". De hát kik is az EA marketinges szakemberei. Biztos az egész gárda téved, habár látta a jétkot, és neked van igazad, aki még csak a 2 perces "teljes játékmenetes" videot nézted. Egyébbként a stratégiáknak a videója mindig unalmas, mert összeengednek 2 fajt és azok csépelik egymást. Itt kicsit több volt. Nézd meg újra és figyelj a részletekre
27.
27.
gringos
Elképesztően hangulatos videót kaptunk a GC-ről: gyakorlatilag a teljes játékmenetet két percbe sűrítve láthatjuk rendkívül változatos módon - érdemes meglesni!



Ezt irja rola a gamekapocs. Ha ez a teljes jatekmenet akkor........ Aure :Te is epitgessed a kis civilizaciodat, en addig maradok a tobbi jo kis strategianal.
26.
26.
Aure
25: Örülök hogy a fórumozók között akkora zsenik vannak, hogy egy 2 perces bemutatóról komoly, és mélyreható játéktesztet és kritikát tudnak csinálni. Biztos remek szakember vagy aki egyenranguan kezel minen játékstílust. Biztos az ilyen genius-ok mint te viszik előre a civilizáció fejlődését.
25.
25.
gringos
21: Ugy latszik te meg annyira lemaradtal a fejlodesben, hogy epitened kell egy uj civilizaciot az egysejtusegtol egeszen a nagyletig, hogy valakinek mondhasd magad. de ne feljel 2008 ban el is kezdheted csak addig el ne taposson valami tobbsejtu.
24.
24.
Kamov50
Hát ez az én gépemen nem fog indulni, de addig megpróbálok venni egy új viedókártyát.



Nekem egyébbként az FPS-ekkel semmi bajom. Azokat is szeretem.
23.
23.
thynice
Hát ez elképesztően jó. Minden tiszteletem a programozók iránt. Ezt a játékot egyrészt kitalálni sem lehetett utolsó, de játékba is önteni!? Én már nagyon várom. Tökre bírom az ilyen stílusú játékokat. Anno a Never-

hood volt még ilyen jó. Azt imádtam. Lehet, hogy előkaparom valahonnan és játszok vele egyet. Amúgy én azt várom ami nem fog eljönni: Egy újabb Shadowman játék.
22.
22.
Obi1
Süti.Na jó annyira nem..Mondjuk engem hidegen hagy ez a játék, nem látom benne azt az intellektualitást amit páran emlegetnek.



És az Fps-eket nem bántani, a játékok szvsz kikapcsolódásra van, és mi jobb(azon kívűl..) egy kis terrorista öldöklésnél.
21.
21.
StoryTeller
Re 14 : csak azért mondod mert Te megállnál az evolúció elején... agyad nem engedné hogy továbbjuss. maradj csak egysejtű :P Én pedig társulok a többi értelmes archoz akik osztják a véleményem amikor azt mondom hogy remek kis gamma lesz!
20.
20.
side1111
19.
19.
Kamov50
Na igen az értlemes hozzászólások.



Ne4ndR, hol láttál már te ilyet a startlap játékok között?



Meg mi az, hogy gagyi, meg az hogy csak 5 meg 7 évsekenkek való. Ilyen hülyeségeket összeírogatni. Ez egy nagyon játék kévésbé komoly grafikával(itt a képivilágra gondolok, nem a grafika minőségére).



Ez szerintem igenis jó játék lesz. Remélem indulni fog a gépemen.
18.
18.
Petike x
Hondoro: Hagyd, a sok FPS-b*zi úgysem fogja megérteni hogy ez miért elképesztő dolog, egyszerűen nincs bennük kreativitás, nem értik meg hogy élvezetesebb alkotni egy saját fajt civilizációval, kultúrával, mint lőnilőnilőni.

Azt hiszik attól hogy színes és meseszerű a grafikája, ovisoknak való, figyelmen kívül hagyva hogy pl. a Civilizationnek, a Settlersnek, a WoW-nak, és még egy rakás játéknak van színes, meseszerű grafikája, de ettől még éppen hogy ezek az érettebbeknek szóló játékok.
17.
17.
logoffmeister
Hát ez nagy lesz! Valahogy megfogott...
16.
16.
Domasi
nem tudom, nem vagyok 10 éves se 7 de ez a game valamiért megfogott.
15.
15.
Hondoro
Ti hulyegyerek, ilyen gém nincs még egy. Evolúciószimulátor. A játékot teljesen a saját stílusod alapján játszhatod. Mindent magadnak alakítasz ki. A cél hogy meghódítsd az egész galaxist. Tobb 100 bolygót. Tudod mennyit kell programozni egy ilyet? Ha a Bioshock engine-jével csinálnák tobb 10 giga lenne. Igy jo optimalizált, hatalmas teru játékot kapsz. Az ovisoknak mint te vagy igaz h nem FPS valo, azért ilyen hulyék ma a gyerekek.
14.
14.
gringos
nagyon gagyi ovisoknak valo fos.
13.
13.
12.
12.
babace
Ha jól tudom 2008 januárba fog megjelenni. Én nem bírok addig várni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11.
11.
watto
Nagyon boldog vagyok Huszti :D:D:D

10. :D
10.
10.
Ne4ndR
Ilyenek vannak a startlapjátékok között is. :D
9.
9.
Slik
A menüje mint a Sims 2-nek (bal alsó sarok)
8.
8.
The God of War
7:



Hát igen,így beszélnek az igazi ********ok....
7.
7.
orange
Ritka gagyi játék lehet!!!!!!!!!!! A hülye gyerekeknek való...
6.
6.
felegyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...