GC 2007: Borderlands - merevlemez nélkül soha?

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Meglehetősen érdekes - egyeseknek szomorú - információk láttak napvilágot a Gearbox által fejlesztett új négyfős kooperatív móddal felvértezett FPS-ről, a Borderlands-ről.
Meglehetősen érdekes - egyeseknek szomorú - információk láttak napvilágot a Gearbox által fejlesztett új négyfős kooperatív móddal felvértezett FPS-ről, a Borderlands-ről.



A PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő játékról kiderült, hogy lesz gépigénye: kell hozzá az erős processzor, a jó videókártya és rengeteg memória, továbbá szabad hely a merevlemezen. A számítógép és az új PlayStation esetében utóbbi rendben is van, viszont tudjuk jól, hogy az Xbox 360 alapcsomagjában nincs beépített háttértár - mi a teendő? Nos, amennyiben a Microsoft nem avatkozik közbe, más választása nem lesz a Core Packkel rendelkezőknek, minthogy beruházzanak egy merevlemezbe.
19.
19.
akira123
t.roli: Hát az lesz, hogy marad a ps3-om, azzal nem volt még gondom. Csak egyenlőre baromi gyengusz a játékfelhozatala sajna.
18.
18.
DAud_IcI
Arrol ne is älmodj, valszeg jo microfosos szokäs szterint megin kernelbugos a konzol, mint a vindoz... Ha összehänynänak 1 ujat, az 100 h unkompatibilis lenne minden eddigi jätekkal. Amugz lehet, h közbeavatkoznak: bejelentik, h hdd-s helzett 200 memoriakärtyäs vältozat is lesz XD

(sry, xar ez a qwerty-germän bill T_T)
17.
17.
t.roli
akira123. Én már régóta ezt az igét terjesztem (user1 el meg battlefielddel satöbbivel...) és sokszor a 360 osok húztak volna le mindek e retyón. UGYE GYURKA?
16.
16.
akira123
Én xboxos voltam, de ezzel a 360-al már tele a tököm. Jó a gép, megfelelően erős, vannak rá jó játékok. De most kezd kibukni, hogy egy sebtiben, meggondolatlanul összecsapott gép lett. Úgyhogy vagy karácsonyra kidobnak egy javított, nem "állandó szopás van vele" gépet a microsofték, vagy húzhatják le a gépet a retyón hamarosan.
15.
15.
huszti
A MS úgyse lép közbe, max annyiba, hogy meg ne gondolják magukat a "muszáj hdd"-vel kapcs:D
14.
14.
Jery
Hat X-360 bekaptatok a horgot ugy nez ki! Ez szivas.
13.
13.
shadow16
alapbol vinyo nélkül nem xbox 360 az xbox 360. core pack egy hülyeség. legyen only hdd amelyik játék igényli. ígyis elég szomoru hoyg a Project gotham, racing 4-et levutitják, mert nem fér majd rá egy lemezre
12.
12.
t.roli
Ps3 -om ba amúgy a sima PC-s vinyó való. Szal...

Xboxba meg nemsoká kötelező lesz a Hd Dvd meghajtó
11.
11.
user1
Obi1:

Bizonyára lehet használtan találni annyiért, de ez a nagyközönséget nem nagyon fogja érdekelni.
10.
10.
Obi1
Lehet találni 15 ezerért is hdd-t.
9.
9.
user1
Egyre többen jönnek rá hogy az xbox360 tulajdonképpen nem is olcsóbb a ps3 -nál.... Legalábbis ha használni is akarja valaki. Tehát ha konzol, akkor inkább ps3, vagy ha másra is kellene használni akkor pc.
8.
8.
battlefield2
7.
7.
battlefield2
amugy a 20 gigás vinyo nem 32 ezer hanem 20 ezer ft nem oylan vészes az de hát akoris sok pénz
6.
6.
battlefield2
Playstation 3 bol elég egy változat és semmi más nem kell hozá venni

nem emgy tőnkre nem kell winyo meg más seeee igaz 150 ezerért ez elvárhato és megis éri a pénzétASDAS?D:SDA?:AS

XBOX360 +hűtés+ vinyo ha alapgép na meg hűtés Ha már haldoklik a gép.. Nem egy nyerő választás
5.
5.
Glek
Nah vééégre erre vártam... Elég egy pár úttörő, azt majd átáll a többi is. Igaz nekem sem ártana egy vinyó, de már tervezem. :) Szerintem jól le fog menni az ára a 20 gb-snek, ha jön az Elite (főleg ilyen kilátások mellett)
4.
4.
dareal
sörivó, azt elfelejted, hogy legtöbb konzol felhasználó (javarészt amerikában) azért konzolozik, mert azt 1x megveszi, nem kell bele semmi, nem kell újratelepíteni stb.

ez a trend egyre jobban változik a konzolok piacán is, miszerint igen is ha szinten akarod tartani a géped, akkor biza nem lesz elégséges az első változat ami kijött, vagy uram bocsá' kell bele venni adott esetben egy vinyót.
3.
3.
user1
Hát bizony marha nagy. Egy vacak 20 gb -ért 32 000 ft -ot fizetni, mikor 13 000 -ért kapok 250 gb -ot a pc -mbe, ráadásul wd -nak egy elég jó sorozatából....:)

Egyébként meg azt hittem a konzolt csak megveszed, aztán nem kell rá költeni....hopp, elfüstöl két hetente, juj nincs hddvd....ajjaj kellene egy hdd....úristen megjelent egy új változat.....vegyük meg azt is....:)
2.
2.
Sörivó
Úristen ,marha nagy beruházás 1 merevlemez !
1.
1.
user1
:) ..................:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...