GC 2007: Konzolokra is elkészül majd a Spore

Link másolása
A Spore című játék idáig PC-exkluzív gammaként volt számontartva, ám ezt a titulust elvesztette - a fejlesztők szerint a játék később megjelenik konzolokra is.
A Spore című játék idáig PC-exkluzív gammaként volt számontartva, ám ezt a titulust elvesztette - a fejlesztők szerint a játék később megjelenik konzolokra is.


Will Wright legújabb, zseniális játékát a hírek szerint az újgenerációs konzoltulajok is élvezhetik majd, viszont a készítők külön felhívták a figyelmet arra, hogy kizárólag a PC- és a DS-változatok boltokba kerülése után. A további információkra tehát egyelőre várni kell.
15.
15.
Hablaty
Naon várom!



11: És amúgy olyan lényt csinálsz, amilyet akarsz, akár az Alient is.Ja és a 6 éveseket a szülő nem hinném, hogy leültetné egy olyan játékhoz, amit egyrészt kezelni nem tud, másrész nem biztostos, hogy örülne neki, amikor a lényét, vagy a lénye valami állatot szétmarcangol.Ez már egy videoban is bemutatták.Ne az alapján ítélj, hogy milyen bugyuta lényt csináltak a videókban, vagy képeken.És amúgy sem lesz sok köze a Simshez.
14.
14.
Glek
user1: Nekem nagyon tetszik!!! :P :P :D Szal ez csak a te véleményed! Annyira nem pisiltem össze magam hogy nem jön boxra mert nem hiszem hogy nagy a gépigénye szal szentem vinné a PC-m :)
13.
13.
huszti
akkor msot ezzel is az lesz, hogy xbox360-ról portolják pc-re, igéntelen gépigény, PS3-on meg csúszik?
12.
12.
I
"vidám kis idétlenségek ugrabugrálnak"-ez tettszik. :P
11.
11.
user1
Az a baj ezzel a spore -al hogy meseszerű kis vacak lesz. Ha komolyan álltak voln hozzá, megoldották volna hogy ne csak a nő nemű közönség, valamint a 6 évesnél alig idősebb csepségek üljenek le mellé....:) Nehezen tudok elképzelni egy olyan civilizációt ahol vidám kis idétlenségek ugrabugrálnak, és mókásan gagyognak. Kétlem hogy egy ilyen lény megmaratt volna az élők sorában a törzsfejlődés során.



Kár érte. Pedig azt hittem ez komolyabb lesz mint a sims......
10.
10.
ldavid
takarodj már te szerencsétlen
7.
7.
ldavid
#4: én nem, szerintem baromi hülyén néz, ki tiszta sims

látszik hogy Wright game



pedig lehetett volna egy egész komoly játékot csinálni belőle, de ezek a színek, meg szívecskék..
6.
6.
raven_b
pfffffffffffffff ez gáz....

4.
4.
felegyi
Ez jó hír!Nagyon várom már a játékot!Ki várja még?
3.
3.
fojesz
De akkor csak pletyka szinten létezett, illetve egyik fejlesztő mondta, hogy lehet. Most hivatalosan is megerősítették.
2.
2.
user1
Emlékeim szerint már ezer éve volt róla szó hogy konzol változat is lesz, sőt a konzol, sőt a platform független multi is szóba került, hogy a pc -sek, és konzolosok együtt játszhassanak..
1.
1.
t.roli
jó hírek. ötletes valami ez. a húgom nagyon várja:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...