Crysis - rövid videó a játék hűvösebb oldaláról

  • Írta: tjames
  • 2007. szeptember 14.
  • Hír
Link másolása
Eddig még nem igazán volt szerencsénk hasonló gémpléj-videóhoz a Crysis című játékból, most azonban kaptunk egy rövid ízelítőt a cím jeges tájairól.
Eddig még nem igazán volt szerencsénk hasonló gémpléj-videóhoz a Crysis című játékból, most azonban kaptunk egy rövid ízelítőt a cím jeges tájairól.



A videóban az idegenekkel küzdünk a jégerdőben: érezhető, hogy teljesen más a feelingje, mint az eddig látott jeleneteknek. Kíváncsian várom, hogy miként illenek ezek a teremtmények és a különleges táj a sztoriba!
22.
22.
Etzel
#17 Ha a karival van gond, ha arra értetted hogy az melegszik, és az miatt indul újra a gép, akkor ajánlatos megnézni hogy van-e rendesen paszta alatta, ha garis, vagy csak nem akarod szétszedni, akkor rakj egy ventit a kártya ventije alá (ahogyan én is tettem, most alapon 52 fokkos,8800GTS), vagypedig a kopoltyúkhoz tegyél fel egyet, ahogy jónak látod.

Amint eXtrence is ajánl, menny fel a prohardverre, és ha már a tápos topicnál jársz, keresd meg a "Nvidia GeForce G80 (8800GTS/GTX/ULTRA)" topicot, és ott érdeklődj!
21.
21.
felegyi
Mégis mért lövöldözött összevissza a koma???Én nemvettem észre,csak próbálta eltalálni az idegeneket!Amugy shotgunnal többrement volna!
20.
20.
eXtrence
#17 - Ne vegyél új tápot hanem ballagj el a prohardver.hu-ra (http://prohardver.hu/f.php) és ott kérjél segítséget. Nem jól szellőzik a ház, vhol szívja be a levegőt a másik oldalon meg kifele kell, hogy fújja. Szerezz egy hozzáértő embert és azzal csinálgasd, nem lesz gond ;).
19.
19.
Hororo
Direct x 10..... próbáld meg
18.
18.
janotka4
Ez téleg fasza:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17.
17.
Direct x 10
Helosztok Olyan Kérdésem Lenne Tudom Hogy Nem Ide Tartozik De Fontos Lenne Vettem Ez Bazi Nagy Géphézat Egy 120mm Hütőt És Egy 450w Tápot Mert A Video Kártyám Miatt Újra Indult A Gépem A Video Kártya Neve Asus EN 8800GTS 320MB De Még Mindig 80Fok Felett Volt A Gépem valamikor 90Fok És Már Nem Tudom Mit Vegyek Bele Levettem A Gépház Oldalét És Nyomtam Neki Az Én Ventilátorommal És Úgy Is Újra Indul A Játékoknál Segitséget Kérnék Vegyek Egy 570w Tápot Az Megoldás Lenne Plussz Egy 90mm Hütő?
16.
16.
Hororo
15.
15.
yanek-e
Kibaszott jó game!!!!!!!!!!!

Már nagyon várom!!!!!
14.
14.
Thaddeus
Ez egy játék, vagy egy film? Lassan lehetetlen megkülönböztetni. Rakjanak valami zúzós zenét alá, aztán mehet a killa!
13.
13.
vikthor
Itt már nem domborít akkorát a gém:( A fizikáról ebben a videóban semmi nem derül ki...

A dzsungeles pályák sokkal jobbak.
12.
12.
huszti
Észrevettétek, hogy a hópelyhek ráesnek a montirodra?:) Tök jó! Amúgy a gamer tényleg lő össze vissza, talán nincs célkereszt...
11.
11.
t.roli
realistikus h idegenek táncolnak a fejed fölött és te különleges nano ruhát viselsz ami szúper erőt ad:P (értettem mire gondoltál nyugi)
10.
10.
BorgBoss
Rafik: A hard az még semmi, de realistic módban.......mert szerintem itt is lesz ilyen. Kéne egy Sanco Panza, hogy hozza utánam a töltény tárakat, mert szerintem kevés lesz. :) Vagy esetleg eleve egy tankkal kéne bemenni. :)
9.
9.
rafik
Nah, hardon nem sok esély lesz ezek ellen. Mennyit lőtt a gamer...össze-vissza....
8.
8.
-Gabex-
Hát a háték jó, de ez a gameplay videó nem olyan erős...
7.
7.
t.roli
mármint dx 10 nélkűl is kilehet hozni a fizikát és a grafot. graf bioshock, fizika half life..
6.
6.
meridarider
Háááát nemtom jó ez a sci-fis dolog de annyira azért nem:( sajna én is a Far Cry 2 mellett szavazok...pedig ezt a gémet vártam fél éve;(
5.
5.
Sido
Faszaaaaaaaaaaa!Várom nagyon! :) Am Cevat Yerli gyönyörűen beszél németül... :-S Jó,hogy ő németországi török,de akkor is!:S Megerőltethetné magát... "Crysis ist für PC only" -pfff...
4.
4.
kenny22
t.roli: biztosan tudja már más is csak az még nem jelent meg :P
3.
3.
IQ-HarCos
Bocsi h beleszolok de nem csak a grafika :S Fizka is durva benne nem sokba lattam meg ilyet ;) Jatekelmennyel sem fogunk panaszkodni
2.
2.
t.roli
Nem csúnya, de még mindig úgy érzem, ezt tudja már más is...
1.
1.
IQ-HarCos
We WanT Demo vagy FULL :D . És ez maradjon only pc !! "Crysis ist für PC only" - mondta Cevat Yerli egy interjúban ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...