Nintendo DS-re is elkészül a Populous

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A trendnek, miszerint régi nagy neveket egy Nintendo DS-exkluzív játék formájában újra fel kell dolgozni, Peter Molyneux 1989-es istenszimulátora is áldozatul esett.
A trendnek, miszerint régi nagy neveket egy Nintendo DS-exkluzív játék formájában újra fel kell dolgozni, Peter Molyneux 1989-es istenszimulátora is áldozatul esett.

A remake-ről az első infókat a japán Famitsu szállította: az Electronic Arts kiadásában február 21-én megjelenő játék négy játékmóddal és egy raklapnyi - már ismert - térképpel várja a játékosokat. Az első képkockák is kivehetők a fenti szkenből - igaz, utóbbi minősége nem a legjobb. Reméljük azért, hogy jó dolog sül ki a munkálatokból!
11.
11.
pstomi
miért nem lesz Popolous 4?
10.
10.
Hablaty
Csak azt tudnám, hogy Populus 1, 2, vagy 3: The beginning.Mert én sajna csak az uccsót ismeret, de az naon gyó
9.
9.
Glek
Úúúúúú kell kell kell!!! Igaz hogy excsajomnak van DS-e, de akkor is elveszem tőle hogy ezzel játszhassak :D :D :D Ez akkor gamma volt!!!

Egyébként fajíín gép az a DS, bár nekem nem kéne... :)
7.
7.
Aramisz93
a titka a két érintőképernyős lcd kijelző....ami nem tom mire jo...de mindig ezzel dicsekednek....meg japánba a nintendot a sonynál is jobban szeretik...és sztem külsőre jobb a ds
6.
6.
fojesz
Azért szeretik jobban, amiért a Wii-t is a PS3-nál és az X360nál jobban szeretik sokan. :) Nehéz megmagyarázni: játékélményileg például sok olyan szuperjáték van ezekre a konzolokra, amelyek mögött elbújhat némely csúcsgrafikájú next-gen gamma. Meghát persze a DS-t és Wii-t birtokoló nagy része hétvégi játékos, akik kíbírják nextgen fícsörök nélkül.
5.
5.
Atek
amúgy én csak azt nem értem hogy a DS-t miért szeretik jobban mint a psp-t? nekem egyik sincs, talán psp-t beszerzek, de az meg azért nem tetszik mert nagoyn kicsi a memóriája és nem lehet úgy tele pakolni mint egy ipodot...na jó kicsit sok volt a nagy cégek felsorakoztatása:D de komolyan valaki elmondhatná mi a jó a DS-ben, játékélményileg egy psp üti simán szerintem...
3.
3.
ACDC 4ever
Jól van csak én utálom a ferdeszeműeket.(kivéve Bruce Leet)
2.
2.
Aramisz93
dehogy menne.....nintendora csomó jó játék van....és a világon letöbbett eladott handheld konzol vagy mi
1.
1.
ACDC 4ever
Mire jó ez?:/

Ha nem csinálnának olyan sok játékot erre a sok japán szarra

akkor csődbe menne végre. :
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...