Ismét Lan Party-ra invitálunk Titeket

  • Írta: rility
  • 2007. november 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb Lan Party-t szervez az NFS Hungary és a TCM Site közösen, melyen a frissen megjelenő Need for Speed: ProStreet világában mérhetitek majd össze tudásotokat!
Újabb Lan Party-t szervez az NFS Hungary és a TCM Site közösen, melyen a frissen megjelenő Need for Speed: ProStreet világában mérhetitek majd össze tudásotokat!

A helyszín ezúttal is a Budapesten található Mammut II. bevásárlóközpont (a szökőkútnál), ahol 10 darab Xbox 360 konzolgép várja majd a versenyzőket. A jelentkezők az említett ProStreet világában mérhetik majd össze erejüket osztott képernyőn, előre meghatározott pályákon, illetve járművekkel. A nevezés díjtalan, ráadásként az első 12 egy-egy Need for Speed: ProStreet-et vihet haza ajándékba az általa választott platformon! Az esemény november 24-én, azaz jövő hét szombaton esedékes, a regisztráció délelőtt 10:00-tól kezdődik. Természetesen az elő regisztrációt most is fent tartják a szervezők, így ha nem szeretnél a helyszínen várakozni, csupán kattints a lentebb található linkre, add meg a szükséges adatokat, és már biztos helyed is van a Party-n! Úgy hiszem, veszteni valója senkinek nincs, maximum egy eredeti ProStreet-tel lehettek gazdagabbak!

14.
14.
FPocok
Nem jó az itányitása??? SZTEM meg nagyon jó, gamepaddal játszok. Kingre kell állítani, az útvonal jelzőt kikapcsolod, illetve az optionsban még 3 dolgot kikapcsolsz - nemjut eszembe a nevük, de az egyik biztos a kipórgéshátló - és már mehet is nagyon jó.
12.
12.
rility
Persze nem szó szerint értettem az ugany azt... a nehézség, az irányítás! Végre valami ilyas mi amiben nem csak az van, hogy nyomom a gázt és kanyargok össze-vissza!
12.
12.
rility
A PC sztem drágább lenne mint az X360! De nem tudom amugy! Jah meg talán azért is mert nincs még lan mód! Majd lesz az is egy patch segítségévelÍ!
8.
8.
Waz
Nekem tetszett demó.Mondjuk én is totál károsra vertem az autómat de élveztem :D és ez a lényeg. KB 7dikre sikerult vegig vinnem a Speed cselendzset mert full gázon mint 100 ökör mentem az autóval.Tapasztalaltból mondom ha nem fékezel akkor az első kanyarbam kicsúszol.Állandóan king en mentem casual-on(legalacsonyabb szint) nem igazán próbáltam mert nem tetszet az ötlet hogy a gép manipulaljon bele áz ÉN fezetési stílusomba.
7.
7.
t.roli
rility: Hát, a vezettél már autót és ez ugyanolyan... Hm... Akkor én megyek a jogsinélkűl az utcára mert eltudok vezetni egy Arcade játékban lévő autót. És kifizeti majd ki a sok NFS es sofőr igazi kocsiján a festést, a törési károkat? De sztem itt sokan még az autót sem tudják beindítani, közben lehet simán megnyernék a pro street versenyt. Sztem is HÚDENAGYON valós vezetési élményt ad a Pro Street. A carbon a demó alaján jobban tetszett. De itt egyedűl vagyok ezzel a véleménnyel, mert lehet én vagyok az egyetlen ember a földön, akinek a karbon bejöb, és az összes nfs underground utáni rész nem. NFS underground volt az utsó NFS ami még bejött a Carbonon kívűl. Ez már megint nem tetszik... (Bár a Most Wantedet is szerettem a zsaruk miatt, és ha ebben nem lesznek zsaruk (márpedig nem lesznek) akkor nagyon nem fogom szeretni ezt a részt)
6.
6.
Optimus Prime
Nem is rossz az irányítása. A Juiced 2... na azé pocsék.

De, ha Transformers játékon megtanulud vezetni az autót, akkor minden játékon menni fog. :D

Ha pesti lenné kse igen neveznék. A demóban 10x törtem totálkárosra az autót fél óra alatt. XD
5.
5.
kenny22
rillty: én úgy tudom, hogy vezetés közben nem kell levennem a lábam a gázról, hogy kanyarodni tudjak.... de bocs ha máshogy van...
4.
4.
rility
Megkell szokni! Nem irányíthatatlan! Vezettél már autót? Ugyan az! Nagyon jó lett!:)
3.
3.
kenny22
ez a játék egy rakás szar lett!!!! irányíthatatlan! (legalábbis pc-n)
2.
2.
Waz
Én már jelentkeztem!Szlovákiából is hajlandó vagyok felutazni csak hogy kipróbáljam a pro street és az X360at :D. Ha pont olyan szerencsém van és benne tudnák lenni az első 12 ben akkor tok jó mert érdemes volt felmenni , ha nem nyerek akkor élmény + remélem haverokat is szerzek :D
1.
1.
skiz0
Hm jó lenne elmenni Pestre megint.. :)

Legutóbb a GameShow alkalmából voltam.. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...