Meztelen lányok a ProStreet-reklámban

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EA nem akarta, mégis kiszivárogtak azok a Need for Speed: ProStreet reklámok, melyekben a cég meztelen modellekkel tervezte népszerűsíteni új versenyjátékát.
Az EA nem akarta, mégis kiszivárogtak azok a Need for Speed: ProStreet reklámok, melyekben a cég meztelen modellekkel tervezte népszerűsíteni új versenyjátékát.



A hivatalos álláspont szerint a reklám nem jelenhetett volna meg, azok ugyanis nem mentek át az ilyenkor megszokott ellenőrzési és jóváhagyási folyamatokon. A Page 3 oldalára a mai napon azonban mégis kikerültek a képek, s bár onnan levetette már a cég őket, másutt, az internet rejtett bugyraiban még megleshetők az egyébként jól sikerült fotók. :) Persze ezt néhány felháborodott szülő nyilván nem így gondolná, hiszen a Need for Speed: ProStreet már a háromévesek által is játszható - hogy nézne ki az, hogy ők ilyen korban ciciket nézegetnek: többek között emiatt nem engedte az EA a reklám publikálását.
25.
25.
MATYIKA,KOCSIKA95
honnan lehet megszerezni ingyen legyszi irjatok
24.
24.
Mr 14
nyomjanak rá egy 18ast és jöhet xD
23.
23.
casaba
szerintem a képek szépek,igaza van OPTIMUS PRIME-nek.Nálam nem igazán megy már a demo-sem,de azért fölrakom a teljes játékot és megpróbáljok, kitudjaa.....
22.
22.
de2jay
Akinek a rendes képek kellenek: http://de2jay.hu/?p=224
Csak 18+ !!!!!!! :D
21.
21.
ACDC 4ever
Annak nem sok értelme lenne mert

akármennyit beírhatnának. :)
20.
20.
Callation
Mé nem úgy csinálják hogy megkérdezik a telepítésnél az élet korodat?

19.
19.
Sogi
tombar olvass vissza:D
18.
18.
Nador
felőlem jöhetett volna:D
17.
17.
tombar
egyébként látta valki őket vagy van olyan link, mely egy rejtett bugyor dns-ét tartalmazza?
16.
16.
Optimus Prime
Hát most már érdekel a játék. :D



Nem értem mire a felháborodás. A lányoknak nincs mit szégyelniük. Az autók és szép nők pedig jó ideje páros. Néhány játék őrült meg legalább észhez tér pár pillanatig.

Azért tényleg érdekes, hogy egy kis erotikáért vagy meztelenségért sokkal nagyob hűhőt tudnak csinálni, mint az öldöklésért. Pedig szerintem az előbbinek semmilyen káros vonzata nincs. Egy 3 éves úgyse tudja mi van, aki meg nagyobb... nos, az meg nagyon is tudja.
15.
15.
Megabalta
Ti láttatok autókat?



Amúgy a cicit meg bekellene tiltani mer erkölcstelen. A felnőttek fogdossanak 18as karikákat, az újszülöttek meg egyenek infuziót.
14.
14.
Adam9212
Jah és az EA szívesen fogadja a javaslatokat a játékhoz, szóval ha valami nem tetszik akkor tessék hozzájuk fordulni, mert a dörmögést a bajszod alatt nem kapja meg az Electronic Arts.
13.
13.
Adam9212
#13: Nem értem egyes embereknek mi a baja a NFS sorozat utolsó tagjaival. Szerintem mindegyik jó volt. Én szerettem mindegyiket, amikkel eddig játszottam mert mindig tartalmazott valami olyat ami felejthetetlen élmény az NFS-ben. A ProStreetben most pl. az tetszik hogy nagyon jó a grafika, és hosszú a játékmenet. Megnéztem hol tartok: 5% oO Pedig a R3ACT-nál tartok. 3. kihívásos versenynap, de akkor is 5%? Kicsit kevésnek mondom. :D Dehát legalább jó hosszú! És a játékmenet is elég faxa, mellesleg a zenék is illenek. És még sorolhatnám. Nekem nagyon bejön.
12.
12.
BiLL®
Komolyan ennél a játéknál 3szor annyit költöttek reklámra mint magára a játékra, meg is látszik rajta...
11.
11.
nimat16
A lányok eszméletlen jól néznek ki!De a hivatalos nfs lányokkal még jobb lett vonlna
10.
10.
skiz0
Húúú de szépek a lyányok! :D

ldavid köszi a linket! :P

Kár, hogy a játék mellé nem lehet kapni ilyen szépségeket...legalább lehetne valami Limited Edition vagy valami.. :P
9.
9.
Xabinho87
5: "nemrég még ciciből ettek" ez jó volt!:D Végülis igazad van. Szerintem akkor lett volna jó reklám, ha az nfs lányokat fotózzák és nem két modellt.:)
7.
7.
Chocho
Criss Source: Nem szeretem, ha hülyének néznek. Plusz ez egy játék, ha meztelen nőket akarok, Playboy-t veszek... Persze a valóságban azt sem, hisz a párom a legszebb számomra széles e világon. :)
6.
6.
t.roli
ezt nem kell kommentálni
5.
5.
Terr
minden férfi gyenge pontja:) én is bedölök nekik. Bár jó reklám, de kicsit sunyi:)
4.
4.
air 2
A három évesek nemrég még ciciből ettek.Birom ha valahol feltünik egy pici erotika,egyből bírálni kell...Ölni robbantani azt lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...