Mozgásban a Yakuza 3

Link másolása
Közel öt percig élvezhetjük a Yakuza 3, másnéven Ryu ga Gotoku Kenzan világát! Ezután egyre biztosabbá válik, hogy be kell szereznünk a PS3-exkluzív Yakuza hármat!

Közel öt percig élvezhetjük a Yakuza 3, másnéven Ryu ga Gotoku Kenzan világát! A videó több ingame jelenettel is meg van áldva, így egyre biztosabbá válik, hogy be kell szereznünk a PS3-exkluzív Yakuza hármat! A nagyravágyók letölthetik a trailert a japán PlayStation Store-ról is. Jó szórakozást!

14.
14.
PS3!!!!!!
a 2 az idén jelenik meg angolul europában
13.
13.
Trishtan
Sose találjátok ki, de a Yakuza 2-nrk Xakuza 2 volt a címe... CSak japánban jött ki ps2-re. Az 1 jött angol terüeteken is.

Jó kis butított Shenmue klón volt :-)
12.
12.
bundiee
a csajok jól megvannak benne csnálva :)
11.
11.
dante92
és a yakuza 2-nek mi a címe és mikor, mire jelent meg?
10.
10.
metafenomÉN
Na ezért szeretem jobban a PS3-at FF-sorozat és hasonlók ezekkel nagyon jól el tudok lenni. Ezt a játékot is szívesen végig nyomnám és azért mer szerinte a hangulat a kis apróságok fogják jóvá tenni nem a király grafika harc rendszer, hogyha ezek átlagosak akkor is nagyot durranhat a hangulata miatt. KIRÁLY JÁTÉK!!!
9.
9.
LnB
DMC4 más tészta sztem, de igazad lehet bár én NG2-t naon várom
8.
8.
gorgo2
Nekem x-em van de ez tényleg ott van.A teknösverseny az tuti.
7.
7.
nimat16
Szerintem a DMC 4 a yakuza 3-nál és a Ninja Gaiden 2-nél is jobblesz.
6.
6.
air 2
A trailer szép,de maga a játék sztem gyenge(amit mutattak belőle).Ebben a műfajban az onimusha jobb.
5.
5.
Sörivó
Sztem is inkább a Ninja Gaiden 2 !Ebben elég ratyi a fizika ,oda csap 1 marha nagyot a kardal ,és semmi végtaghullás,fejezés ,kettévágás,tehát gagyi !
4.
4.
LnB
szvsz Inkább Ninja Gaiden 2.
2.
2.
Sido
Ez nagyon állat!:D Ilyenkor nem kicsit érzem azt,hogy kellene egy konzol!De én pc-párti vok!:D:P Am ez zene,ami szól alatta melyik előadótól van?Nem tudna vki segíteni?Mert nagyon tetszik!!!
1.
1.
juhaszroli
Nem rossz. De most ez ilyen verekedős mint a Tekken, vagy olyasmi mint az Asssassin's Creed? Mert a videóban lehettett látni egy kis térképet a bal alsó sarokban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...