A Rockstar összes eddigi PC-s játéka a Steamen

Link másolása
A Rockstar elérhetővé teszi a Valve által üzemeltett Steamen is az eddigi összes PC-s játékát - január 11-éig kedvezményes minden vásárlás!
A Rockstar elérhetővé teszi a Valve által üzemeltett Steamen is az eddigi összes PC-s játékát - január 11-éig kedvezményes minden vásárlás!


A Grand Theft Auto, a Grand Theft Auto II, a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City, a Grand Theft Auto: San Andreas, a Manhunt, a Max Payne, a Max Payne 2: The Fall of Max Payne, a Midnight Club II és a Wild Metal Country átlagosan tíz dolcsiba fáj, a húsz dolláros San Andreast kivéve. Különböző csomagok is letölthetők alacsony áron, ráadásként pedig január 11-éig 10% kedvezmény jár minden Rockstar játékra!
6.
6.
Quent1n
Max Payne 2nek nagyon örülök ugyanis nalunk beszerezhetetlen játék pedig nem is olyan régi. 9 dolcsi most ami 2rugo körül van ennyiért megéri sztem eléggé tekintve h nalunk lehetetlen megvenni legalabbis nekem azt mondtak többszöri megkeresésre h a aki forgalmazta az lehuzta a rolot.
5.
5.
Utys
Nem rossz ez a steam. Nekem tetszik. Megvettem HL2-őt, egyszer kinyitottam a tokot, a DVD-hez hozzá se nyúltam nagyjából.



Ha tényleg pénzért árulós a GTA1 és 2 steamen, az viszont szemétség. :P
4.
4.
varti
cartman: azzal a különbséggel, hogy a warez nem legális ;) meg steamen mindkét fél yobban yár. olcsóbb a yáték, mert a cég megpsórol vele pár dolgot, és nekik is 1-2 dolcsival több yön belőle példányonként
3.
3.
Cartman88
GTA 1-2 lehet hogy ingyenes de van 1-2 tudatlan vagy kis kocka akki inkább onan tölti le pénzért! szerintem amugy ez a Valve árusítás elég hülyeség mert olyan mint a warez de ök tudják!
2.
2.
t.roli
A gta 1 és kettő free vagyis ingyenes már pár éve
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...