Super Smash Bros. Brawl TV-reklámok Japánból

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 6.
  • Videó
Link másolása
Megérkeztek a Super Smash Bros. Brawl első japán TV-ben sugárzott reklámjai - egyre inkább közeledik a játék megjelenése, alig bírjuk kivárni!
Megérkeztek a Super Smash Bros. Brawl első japán TV-ben sugárzott reklámjai - egyre inkább közeledik a játék megjelenése, alig bírjuk kivárni!






22.
22.
bundiee
21.
21.
Rod
NALIAC: elvileg írtam PÜ-t, úgy látom, ez gyakorlatilag nem sikerült... valahogy szeretném felvenni veled a kapcsolatot :)
20.
20.
Rod
Mario Party jó? Hallottam már róla mindenfélét, nekem valami nagyon nagy bugyutaságnak tűnik a videók alapján :D

És a Super Paper Mario? Azt kipróbálnám, tetszetős.
19.
19.
Rod
Wii Play

Wii Sports

--------------

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2

Metroid Prime 3: Corruption

WarioWare: Smooth Moves

Super Mario Galaxy

---

Killer7 (GC)

Viewtiful Joe 2 (GC)

Sims 2 (GC)
18.
18.
Rod
Ja, az egyik legfontosabb és legszomorúbb, amit kifelejtettem:

A Nintendo által közzétett európai megjelenési listán áprilisig előremenőleg NEM szerepelt a játék a címek között :( Japán megjelenés: 2008. január 24, amerikai megjelenés: 2008. február 10.

A terezetben még Európa is 2008. februárjában szerepelt, de valószínűleg akkor lesz a kereslet rá, hogy örülnek, ha az amerikai és japán piacot el tudják látni... Mi meg természetesen szívunk.
17.
17.
Rod
peterpal7:

A játék lényege, hogy "lelökd" az ellenfelet a pályáról - az veszt, aki a legtöbbször leesik adott idő alatt VAGY kiesik az, akinek elfogy az élete (ha így van beállítva a játékmód). Ennyi, és semmi más. Ehhez van mindenkinek egy "damage meter"-je, az a százalék, amit lent látsz. Minnél több ütést kapsz, annál jobban növekszik ez a szám, és minnél nagyobb a szám, annál nagyobbat fogsz repülni a következő sebesülésedkor. A pályák törhetőek, minden karakter mást tud, harc közben random tárgyak jelennek meg, amivel előnyhöz vagy hátrányhoz juthat a karaktered - van benne becsapós is, pl. a Super Mario Bros. -ból ismerős piros gomb. Szerencsés esetben ha felveszed, megnősz, mint anno Mario, de az is lehet, hogy összemész nagyon kicsire egy bizonyos időre.



===

VÁLASZTHATÓ KARAKTEREK A JÁTÉKBAN:

Mario (Mario sorozat)

Link (The Legend of Zelda sorozat)

Kirby (Kirby sorozat)

Pikachu (Pokémon sorozat)

Fox (Star Fox)

Samus (Metroid sorozat)

Zelda (The Legend of Zelda sorozat)

Bowser (Mario sorozat)

Donkey Kong (DK sorozat)

Yoshi (Mario sorozat)

Peach (Mario sorozat)

Ice-Climbers (Ice Climber)

Pit (Kid Icarus)

Wario (Mario / Wario sorozat)

Zero Suit Samus (Metroid sorozat)

Ike (Fire Emblem sorozat)

Pokémon Trainer (Pokémon sorozat)

Diddy Kong (DK sorozat)

Meta Knight (Kirby sorozat)

Solid Snake (Metal Gear Solid sorozat)

Lucas (MOTHER 3 - csak Japánban jelent meg)

Sonic (Sonic the Hedgehog sorozat)

King Dedede (Kirby sorozat)

===



A játékban lesz helyi multi, netes multi, single player story mode és cooperative story mode. Nagyon nagy durranás lesz, készül is rá a Nintendo rendesen. Az előző része, ami Gamecube-ra jött ki (Super Smash Bros. Melee) a legtöbb példányban eladott GC játék lett - több, mint 6 milliót adtak el belőle, ami egy exklúzív címtől több, mint teljesítmény. A Melee rengeteg díjat kapott, érétkelései szinte mind 90% fölöttiek.



DAud_lci / uszylaci:

Igen, van komponens kábel a Wii-hez is, hogy HDTV-n is szépen mutasson. ÉG ÉS FÖLD A KÜLÖNBSÉG, a Metroid és a Super Mario Galaxy eszméletlen gyönyörűen néz ki, ha 480p-ben nyomja valaki.



bundiee:

Igen, megéri Wii-t venni :D Nekem is van, már 7 játékot is szereztem hozzá, nagyon jó. DE ha hardcore gamer vagy, akkor nem ez a legjobb választás, még kevés rá az ilyen cím. Nekem csak hétvégén van időm játszani, de akkor nyomom is rendesen, nekem tökéletesen megfelel, amit nyújt.
15.
15.
DAud_IcI
14: Amúgy vannak hdtv-képes játékok is, mint pl a resident evil ubrella chronicles-e is(azért ezt mondom, mert ez van meg és jóó), bár még nem próbáltam. Tényleg, nemtom tudja-e valaki, h van-e hozzá vga vagy méginkább dvi adapter, és azzal el lehet-e érni jó minőségű képet?



Ja és hol van már a videókból szolidsznék? Pedig ővele akarom már nagyon tolni!(most legalább bepótolom, az mgs2-ből hiányzó tisztességes közelharcot^u^)
14.
14.
uszylaci
IGEN, ÉN TUDOK SEGÍTENI. CSAK KÉRDEZZ. SZTEM MEGÉRI MERT MINDEN JÁTÉKOT MOZGÁSÉRZÉKELŐVEL TUDSZ JÁTSZANI. PL: GODFATHER fogod azt a 2-ő joyt, vagyis az egyiket beledugod a másikba, és az a két kezed a játékban. megfogsz egy embert, amelyiket megmozdítod, vagyis erősen kapkodsz az egyik kezeddel, a játékban az a kezed üti meg az embert. csakhogyha van HDTV-d, akkor felejtsd el a grafikát, mert nekem van HDTV-m és wii-m és inkább nem azon szeretnék vele játszani. mert ilyen HDTV-n homályos, de csak egy kicsit!és nem teljes képernyős! hanem pár centi fekete marad oldalt fennt és lennt a képernyő. megéri, de nem HDTV-vel mert azon nem olyan szép, mert homályos...

de ha veszel hozzá HD-kábelt akkor talán joo lesz. de rendes kábellel nem. meg olyan joo játékok jönnek ki rá mint a mario galaxy, nagyon hosszú és élvezetes, ha van ds-ed és azon a mario 64, vagy nintendo 64-ed és azon a mario 64, akkor ismerős lesz, de ahoz képest szebb grafika, mozgásérzékelés, megrántod a joy-t és üt. vagy van egy növény, ami magasabb nálad, vagyis egy növénynek a szára, akkor odamész, rázogatod a joy-t és elkezd csúszni vagy felmászni rajta. lehetsz méhecske, szellem, vagy tüzgolyódobáló, csak olyan valamit kell hozzá felvenni. HIDD EL, MEGÉRI! :)
12.
12.
bundiee
lehet veszek 1 wii

mennyire éri meg valaki segíteni akinek van?:)
12.
12.
bundiee
11.
11.
uszylaci
verekedni ilyen nintendo játékokbool ismert szereplőkkel. pl: zelda pikachu super mario,a többi pokémon, fox(róka, még a nintendo 64-en játszottam vele :) ), stb. ezekkel kell verekedni. az előző része nagyon joo volt, de ez a wii mozgásérzékelős mindent visz!
10.
10.
peterpal7
Mi ez a játék? Mit kell benne csinálni? Mi a lényege?
9.
9.
Rod
ÉV JÁTÉKA!!! :D

ceen: ez a Nintendo egyik legsikeresebb játéka (a sok közül), verekedős őrület. Nagyon jó lesz.
8.
8.
valentin15
Jóó lesz.csak állitolag eurpoába fél évet késik,az is lehet hogy csak 2009-re jön:S:s...

de bizok benne,hogy nyárra már itt lesz:)
6.
6.
viceviktor
5.
5.
Guwrovsky




Nekem kicsit bizzar (super mario VS. pikcaccu)





4.
4.
uszylaci
3.
3.
seci92
Ez nagyon jó lezs. Tuti hogy majd megveszem. De mikor fog megjeleni?
2.
2.
Halfer
Ez nagyon fun lesz :) "smásszüberázászrix" :D
1.
1.
uszylaci
ez naon joo! tutti megveszem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...