Ingyen Portal: First Slice minden NVidia tulajnak

  • Írta: Daks
  • 2008. január 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Minden NVidia videokártya tulajdonos most ingyen letöltheti a Portal: First Slice című játékot, mely nem más, mint a teljes verzió egy kibővített demója.
Minden NVidia videokártya tulajdonos most ingyen letöltheti a Portal: First Slice című játékot, mely nem más, mint a teljes verzió egy kibővített demója.


Aki tehát megvette a Half-Life: Orange Box-ot, annak nem fog újat mutatni a First Slice, de akinek eddig még nem volt szerencséje hozzá, az most kipróbálhatja. Azt nem tudjuk, hogy milyen hosszú a First Slice, és hány pálya került bele, de az halál biztos, hogy ATi kártyával neki sem érdemes fogni a letöltésnek!

Letöltés:
SteamPowered.com
11.
11.
de2jay
Ez elég rosszul lett megfogalmazva:

"...mely nem más, mint a teljes verzió egy kibővített demója."

nem a teljes játék demójának kibővített változata??????????
10.
10.
Laci213
hali! Én most vettem egy ATI karit és abban meg volt Black Box szal le tudom tölteni portal-t, hl2 EPisode 2-t meg a Team Fortress-t.
9.
9.
Optimus Prime
Nagyon jó játék! Egész nap eltudnék ilyennel játszani. A jaáték a chapter 1-től 4-ig van. Testcenter 00, 04, 08 és 12 pályákkal. Plusz kommentár (még nem hallgattam).

Viszont a telepítés macerás. Kell a Steam szfotver, oké. De mikor elkezdema letöltés, csak a Portalt létrehoz pár fájlt a program könyvtárban, ami 5 GB. :S No, de minek? Ez volt mikor a HL2 demóját töltöttem is.

A lényeg, hogy végre kipróbálhattam eme remek játékot. Így már tuti vétel az Orange Box. Tök mázli, hogy nVidia kártyám van. Bár fura, mert az Orange Boxon mintha az ATI logóját látnám.
8.
8.
gezku
6 giga :O az igen ja és a Peggle Extreme az mi?(mondjuk az csak 20 mega.)
7.
7.
peterpal7
Nálatok kért ilyen Steam nevű progit? Mert csak azzal lehet leszedni. És az is rohatt lassan jön. (mármint az a Steam izé megvan hanem a játék letöltése)
6.
6.
peterpal7
Az előzőt már kezdtem unni. Háhá ATi. (Már bocs akinek az van:)
5.
5.
Optimus Prime
Jól értem. Akinek nVidia VGA-ja van,az most ingyen letöltheti a Portal demóját?

Ez szuper, mert kiartam már próbálni. Jó kis játék lehet, olyan minta Prey. Már, ami a Portal technológiát illeti.
4.
4.
Daks
3.
3.
Utys
Ha ugyanúgy működik az azt jelenti, hogy ha egyszer már engedélyezem, akkor utánna használhatom. (legalábbis nekem így tűnt, bár annó a DM, Lost Coast idején nekem már megvolt mindkettő). Mondjuk kipróbálom. Valahol a szóbában van még egy GeForce 2 MX 440-s. Az is nVidia. Berakom, látja, hogy juuuuj eredeti, leszedem, aztán go vissza az Ati kártyámra. De végülis jogos nem? Elvégre én megvettem azt a nyavalyás kártyát annó.
2.
2.
firestrm
Pár hónapja meg az ATi kártya-tulajok tölthették le ingyen a Half-Life 2: Deatmatch-et és a Lost Coast-ot.
1.
1.
Etzel
LOL, de mekkora, kicsit sem érezhetik magukat diszkriminálva az ATI-AMD kártya tulajai... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...