Hírarchívum - 2023. november

Jól muzsikált a hétvégén a The Hunger Games előzményfilmje

A The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes volt a hétvége sztárja, a hazai kasszáknál több mint 44,0 millió dolláros jegyeladással maga mögé utasította vetélytársait.

Brit toplista: újra az élen szárnyal a Hogwarts Legacy

A Switch-verzió megjelenése, no meg egy kellemes leárazás éppen elég volt ahhoz, hogy újra a Harry Potter világában játszódó kaland legyen a britek kedvenc játéka a héten.

Chris Pine: a Dungeons & Dragons 2 nagy valószínűséggel meg fog történni

A Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves sztárja, Chris Pine szívesen játszana a folytatásban is, ami szerinte nagy valószínűséggel meg is fog történni.

Úgy tűnik, keresztet vethetünk a KoTOR remake-re

Hivatalosan még nem kaszálták el a projektet, viszont az Embracer eddigi tűzoltási lépései alapján nagyon könnyű elhinni a pletykát, miszerint ez a játék sem készül már el soha.

Az Aonic felvásárolta az nDreams csapatát

A fejlesztőcsapatnak olyan játékokat köszönhetünk, mint a Synapse és a Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, az Aonic egy korábbi együttműködés kapcsán vásárolta fel a stúdiót.

Kilőtt a Half-Life játékosszáma

A SteamDB statisztikájának történelme során soha nem játszottak ennyien a Valve 25 éves játékával, igaz, az adatok csak 2008-ig nyúlnak vissza. A rekordhoz egyértelműen hozzájárult az ingyenes hétvége és a kiadós frissítés.

Demót kapott az Immortals of Aveum

A játék elejét immár díjmentesen próbálhatjuk ki, ráadásul az előrehaladásunkat továbbvihetjük majd a teljes játékba, amennyiben a vásárlás mellett döntünk.

Mégsem élő szolgáltatás lesz a Wonder Woman-játék

A Warner Bros. szóvivője reagált a héten felreppent pletykára, miszerint live service-ként hivatkozhatunk a közelgő Wonder Woman-játékra. Mindenki legnagyobb örömére egy single player akció-kalandról lesz szó.

Ismerkedjünk meg a Last Epoch sztorijával!

Ererra világa meglehetősen szomorú múlttal rendelkezik, sötét birodalmak estek egymásnak az idők folyamán, haragos istenek keserítik meg a hősök életét. Öt erős karakterosztály egyikében indulhatunk kalandozni.

Kiszivároghatott a Tiny Tina’s Wonderlands 2

Egy fejlesztői LinkedIn-profil volt ezúttal az árulkodó, ami alapján esélyes, hogy a Borderlands 4 mellett a Tiny Tina’s Wonderlands 2 is készül a Gearbox berkeiben, habár a bejelentés még távolinak tűnik.