Hírarchívum - 2023. november

Az eredeti Life is Strange átlépte a 20 milliós játékosszámot

A mai napon egy csodálatos mérföldkőhöz érkezett a Life is Strange-franchise legelső videójátéka: az X-poszt szerint sikeresen elérte a 20 milliós játékosszámot.

A The Witcher eredeti szerzőjét sosem hallgatta meg a Netflix

Andrzej Sapkowski, a The Witcher-regények eredeti szerzője sosem szólhatott bele, hogy milyen irányba tartson a könyvei alapján készült Netflix-adaptáció.

Leleplezték az Epic legújabb ingyenes játékát

Az Epic Games Store ezekben a ködös, szürke napokban sem feledkezik meg a játékosairól: lerántották a leplet a legújabb ingyenesen beszerezhető videójátékukról.

Nakwon: Last Paradise - kimenekítős shooter a Dave the Diver fejlesztőjétől

Teljesen új műfajban próbál helyt állni a remek Dave the Diverért felelős csapat, a Mintrocket. A Nakwon: Last Paradise egy PvPvE-re kihegyezett kimenekítős lövölde lesz, amibe most 22 percen át belenézhetünk.

Friss infók a The Last of Us: Part II Remastered új játékmódjairól

A Sony néhány részletet elárult arról, hogyan kell elképzelni a The Last of Us: Part II felújitott változatának extra tartalmait. A Lost Levels három kivágott pályát tartalmaz, míg a No Return egy roguelike túlélőmód lesz.

Free-to-playre vált a Killer Instinct, jön az Anniversary Edition

Az Iron Galaxy már korábban utalt rá, hogy ráncba szedi az elfeledett Killer Instinctet, most pedig azt is tudjuk, hogyan! Az alapjátékot ingyenessé teszik, de érkezik fizetős verzió is Anniversary Edition címmel.

HWSW: Durvulhat a PlayStation Store árai miatt indított per

Akár 7,9 milliárd dollár kártérítéssel végződhet a japán játékcég digitális áruházának árait kifogásoló kereset, amennyiben beigazolódik, hogy a 30 százalékos jutalék miatt többet fizetnek a játékosok, mint amennyit kéne - írja a HWSW.

Így harcol King Shark a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben

Következő fokozatba kapcsolt a Suicide Squad: Kill the Justice League marketinggépezete, Harley Quinn után King Shark is megkapta a saját előzetesét. A cápaember elsősorban a nyers erejére koncentrál .

Friss részletek szivárogtak ki a 2024-es Call of Dutyról

A korábbi híreszteléseket a legújabb pletykák is alátámasztják, azaz jövőre egy új Black Ops érkezik, amely az 1990-es évek elején játszódik, és az Öböl-háborúra koncentrál. A fejlesztést a Treyarch végzi.

Először mozog a South Park: Snow Day

Az augusztusban leleplezett új South Park-játék is megkapta az első gameplay trailerét. A kooperatív kaland során a havas utcákon csapnak össze hőseink más gyerekekkel, és mi leszünk az új arc a városban.