Hírarchívum - 2023. november

Ubisoft: technikai hiba volt az Assassin's Creed-játékokban felugró hirdetésáradat

Néhány játékos, miközben régebbi Assassin's Creed címekkel játszottak, találkoztak a Ubisoft Black Friday leárazásainak játékon belüli, zavaró reklámjaival. A stúdió szerint technikai hiba volt a sok in-game hirdetés.

Ezek a címek távoznak decemberben a PlayStation Plus katalógusból

Többek között két Yakuza-cím és a két Middle-Earth-játék is a kilépők között szerepel, az érintett játékok december közepén távoznak a Sony szolgáltatásából.

Új Tribes-játék a láthatáron, már befutottak az első képek is

A pontos címét ugyan még nem ismerjük, az első képek azonban már világot láttak az új Tribes-játékból. A látszólag a Tribes: Ascendre hasonlító új lövölde a nemrég alakult Prophecy Games műhelyéből érkezik.

Új IP-n dolgozhat az A Plague Tale fejlesztője

A Microsoft Flight Simulator és az A Plague Tale-játékok fejlesztői megújították a Focus Entertainmenttel az együttműködési szerződésüket, és egy új franchise lehet születőben.

Decemberben jelenik meg a River Tails: Stronger Together

A színes, két fős co-op játék jelenleg korai hozzáférésben érhető csak el, viszont már nem kell sokat várni, és játszhatunk a teljes verzióval is, akár párban, akár egyedül.

Hónap végén indul a Hawked Early Access

A nyári nyílt bétateszt után a fejlesztők a munka következő szakászba lépnek, és a játékosok visszajelzései alapján akarják tökéleteseíteni a játékot. PC-n már a hónap végétől segíthetünk nekik.

Ütős VR-akciót ígér az Arken Age

2024 első negyedévében várható a frissen bejelentett VR akciójáték, amelyben teljes mozgásszabadságot kapunk a terraformált világ bejárásához, de ez a szabadság a harcokat is meghatározza majd.

Már PlayStation kontrollerek szerint is kereshetünk a Steamen

A Valve boltjában külön szűrhetünk a DualShock 4 és a DualSense kontrollerek támogatottságára, a cég egy érdekes statisztikát is megosztott a játékvezérlők arányáról.

A Peaky Blinders producere új sorozatot készít

A Caryn Mandabach Productions ezúttal nem a 20. század első évtizedeinek bűnöző családjait célozza meg: a tervek szerint a népszerű Cordelia Gray-regényeket adaptálnák.

Az EA Sports FC 24 jövőre egy ingyenes Euro 2024 frissítést kap

Az EA közölte a rajongókkal, hogy az EA Sports FC 24 jövőre egy nagy frissítést kap majd: az Euro 2024 update Európa legnagyobb sztárjait hozza el a játékosoknak!