Hírarchívum - 2023. november

Most ingyen hozzájuthatunk PC-n az Assassin’s Creed: Syndicate-hez

Elindult a Ubisoft év végi ajándékosztása, első körben az Assassin’s Creed: Syndicate lehet a miénk. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy december 6-ig ellátogatunk a Ubisoft Store-ba és hozzáadjuk a könyvtárunkhoz a játékot.

A vártnál alacsonyabbak a Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin eladásai

Már a Frontier Developments is elismerte, hogy hiába pozitívak a visszajelzések a stratégiáról, a játékosok nem rohantak azonnal a boltba érte. A friss tartalmak talán javíthatnak a helyzeten.

Egy másik projekten is dolgozik a State of Decay 3 fejlesztője

Az Undead Labs egy korábbi alkalmazottjának LinkedIn-profilja szerint a stúdió nem csupán a State of Decay harmadik részét kalapálja, hanem egy másik, bejelentés előtt álló játékot is.

Új platformokra költözhet a The Lord of the Rings: Return to Moria

Kicsivel több, mint egy hónapja jelent meg a Free Range Games túlélőjátéka, ám a brazil korhatár-besorolásért felelős hivatal idő előtt megszellőztette a PlayStation 4-es és a Switch-változatot.

HWSW: Visszavonulót fúj a TikTok-tulaj a játékbizniszben

Szerkezeti átalakítást hajt végre a kínai ByteDance a játékokat fejlesztő részlegen, ami magával hozza a dolgozók leépítését is, közeli források szerint pedig nem kizárt akár az egész márka felszámolása sem - írja a HWSW.

Megvan az élőszereplős Naruto-film forgatókönyvírója

Tasha Huo olyan projektet megszületésén dolgozott eddig, mint az új Vörös Szonja-film és a Netfix-féle Tomb Raider-anime, így nem lesz ismeretlen számára az adaptáció kérdése.

Játékok helyett előfizetést és prémium valutát kérnek idén karácsonyra a gyerekek

Az ESA friss kutatása szerint továbbra is rengeteg videojátékkal kapcsolatos ajándékra vágynak karácsonykor a gyerekek, a lemezes teljes címek helyett azonban jóval népszerűbbek a különféle előfizetések és digitális javak.

Türelmet kér a Bloober a Silent Hill 2-remake kapcsán

A rajongók megkereséseire igyekeztek reagálni, állításuk szerint a projekt a lehető legjobb ütemben zajlik, viszont amíg a Konami nem engedi meg, addig nem közölhetnek részleteket a jövőre várható játékról.

Hamarosan megjelenik a SCUM, Xboxra is érkezik

A zombis, túlélős, valóságshow-s játék már öt éve van early accessben, most viszont maguk a készítők erősítették meg, hogy az 1.0-ás frissítéssel érkezik a játék a Microsoft konzoljaira.

Venom sorainak csak 10%-a került bele a Spider-Man 2-be

A karakter hangját kölcsönző Tony Todd is megerősítette, hogy a felvett hanganyag nagy részét "kivágták" a végleges játékból, így további alapot adva a pletykának, miszerint jön az önálló Venom-játék.